Úristen
Milyen útvonalon meg milyen verdával?
ezen az útvonalon:
Route: Kõszeg, Velem, Írottkõ, Kendig, Hétforrás, Rattersdorf | Bikemap.net
PolarX+Pike
nyílván én se végig nyeregben. de nem is séta volt végig .)
Úristen
Milyen útvonalon meg milyen verdával?
...
Palio:
Ha nem sürgõs, esetleg várd meg, hátha idén is lesz olyan bringabörze, mint tavaly volt a Vasúttörténeti Parkban. Én ott vettem 80e-ért a Mongoose Maurice-omat (Cr-Mo), ami szintén ilyen 11xe Ft-os áron nyitott a katalógusokban kezdetben.
ma megraktam az írottkõt .) jó lesz ez a 32-18
köszi!
Sziasztok!
Nemrég vettem egy elvileg új Dicta szabadonfutóval, és új KMC lánccal szerelt bicót; a gondom az, hogy a pedált visszafele forgatva van egy pont, ahol érezhetõen nehezebben fordul el, illetve a szabadonfutó visszafele is forgatja a kereket (ha nem is direkt, de felgyorsítja rendesen, értelemszerûen ha nincs terhelve a kerék).
Cseréltem gumit rajta, a kereket kézzel a hátrahúzva el tudok érni olyan erõt (gyenge vagyok, hogy a lánc túlságosan feszes legyen?
Kösz elõre is!
csepelbõl is kétféle van, van cro-mo váz is, nemcsak hiten
a gepida pedig khmmm... messzirõl jól néz ki
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ha a láncvonal mindegy, mert hátul hozzá tudod állítani, akkor a lehetõ legkisebb monoblokkal érdemes összerakni, amivel még elfér a hajtókar és a lánctányér a váztól.
Az hogy ez mekkora az vázfüggõ, ha pl. MTB vázba akarod rakni, akkor biztosan nagyobb kell, mint amit gyárilag ajánlanak hozzá és 42mm láncvonalat ad. Az egyetlen biztos módszer, hogy összerakod valamilyen nagy méretüvel és leméred mennyivel lehetne kisebb.
...amúgy tényleg hülyeség
Le szeretném cserélni az integrált lx hajtómûvemet az ss bicómon egy négyszögtengelyes Csepel Tetara.Lehet, h hülyeség, mert az lx merevebb, meg könnyebb is, de ez jobban menne a bringámhoz.A kérdésem az, h hogyan tudnám megállapítani, h mekkora monoblokk kell bele?Hátul kazettás agy van kihézagolva, így a láncvonallal tudok játszani.Köszönöm!
A 26os traktor gumi még lehet nagyobb is, mint egy országúti kerék. Plusz jobban gurul az outi. Kb nem lesz különbség, de inkább könnyebb lesz az outit hajtani.
Értem, de SS outin sokkal combosabb ez az áttétel, mint a montin, vagy nincs különbség?
A sebesség mindent megold.
42-14, a kerekek kb egyformák, és ez kb. a 40km/h-s áttétel.
ma megraktam az írottkõt .) jó lesz ez a 32-18
köszi!
Váltós monti, 26-os traktor gumi, aszfalt, sík terep - 42-14-ben.
Ez mennyit lehet "normál" SS bringával egy könnyû outi vázzal, 28-as "normál" aszfalt gumival?
A sebesség mindent megold.