Sziasztok!
Szeretnék venni egy Single Speed hátsó agyat.Néztem boltban Bike+ot 6100 forintért http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg .Mindkét oldalán van menet viszont oldalanként 2 különbözõ átmérõvel.Az mire jó?Megéri-e megvenni ezt az agyat?Dirtre és Streetre kéne(nem túl keményen 70kilóhoz).Csapágyas úgyhogy ezért gondolnám.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:40
Írta 2006. január 27. - 00:28

Írta 2006. január 22. - 21:01

Írta 2006. január 22. - 20:57

A hétezer forintoson az anyával van kombinálva. Vagy nem ez a típus van neked?
nem, de már megoldottam, tettem alátétet és kész.
Írta 2006. január 22. - 00:58

Írta 2006. január 21. - 14:49

következõ kérdésem az lenne, hogy ezt az SS agyat csavarral kell rögzíteni a helyére, a papucsba, viszont nem adtka hozzá alátétet:
- tudatos a dolog? (valami újhullám)
- trehányság?
A hétezer forintoson az anyával van kombinálva. Vagy nem ez a típus van neked?
Írta 2006. január 21. - 13:41

akkor tegyel alatetet es kesz.
illik adni hozza.
illik adni hozza.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. január 21. - 13:28

Tökéletes lesz a BMX/ss lánc vékony tányéron, hidd el. Semmi gond nincs vele. Sram PC-1 a tuti.
és mûködik !! köszönöm!
a
következõ kérdésem az lenne, hogy ezt az SS agyat csavarral kell rögzíteni a helyére, a papucsba, viszont nem adtka hozzá alátétet:
- tudatos a dolog? (valami újhullám)
- trehányság?
mert én még azt tanultam, hogy minden csavarkötés alá illik alátétet tenni.
köszönöm
Írta 2006. január 21. - 09:57

Írta 2006. január 20. - 14:02

15 körül van a nova meg talán a point racing.
a jobbak már átmenõtengelyes 10mm-esek.
amit találsz boltban ilyen árban, vedd meg! (4 iparicsapágyas, racsnis 3 v 4 fogaskeréknek) etc.
ezek bírják a kiképzést nagyon(nekem b+-ból volt ilyenem)
a jobbak már átmenõtengelyes 10mm-esek.
amit találsz boltban ilyen árban, vedd meg! (4 iparicsapágyas, racsnis 3 v 4 fogaskeréknek) etc.
ezek bírják a kiképzést nagyon(nekem b+-ból volt ilyenem)
Írta 2006. január 20. - 14:01

Hi. Dirtre/streetre kellene 36 lyukú SS agy. Alex dm24-es felnihez kellene. Esetleg nincs valakinek eladó? És bótba melyiket érdemes venni? Ár/érték arányban melyik a legjobb. Kb 10-15 ezerbõl kellene. Köszi.
Írta 2006. január 20. - 11:23

Írta 2006. január 20. - 11:07

Tökéletes lesz a BMX/ss lánc vékony tányéron, hidd el. Semmi gond nincs vele. Sram PC-1 a tuti.
Írta 2006. január 20. - 10:25

Írta 2006. január 20. - 10:02

Széles lánccal próbálkozol? A váltós rendszerekhez való láncok nem fognak normálisan felfeküdni, csak a bmx-pálya-ss szabványuak.
nem, váltós láncal próbálkozom
ahha! értem. na, viszont elõl ugye maradt a hussefelt tányérja 32T asszem, akkor meg ezzel nem lesz kompatibilis a az ss-BMX lánc, vagy?
Írta 2006. január 20. - 09:50

Széles lánccal próbálkozol? A váltós rendszerekhez való láncok nem fognak normálisan felfeküdni, csak a bmx-pálya-ss szabványuak.
Írta 2006. január 20. - 09:38

Hello mindenki!
az hogy lehet, hogy a B+ SS agyon lévõ fogaskerék fogkiosztása más mint egy "hagyományos" fogaskeréknek? gyakorlatban: a láncot elkezdem szépen ráilleszteni, az elsõ kettõ fogba belekap, aztán pedig lehet látni szépen, hogy a többibe már nem, azaz ritkább a fogkiosztás. nna van ilyen, vagy csak én bénázok? mi a teendõ?: másik fogaskerék?
köszönet
az hogy lehet, hogy a B+ SS agyon lévõ fogaskerék fogkiosztása más mint egy "hagyományos" fogaskeréknek? gyakorlatban: a láncot elkezdem szépen ráilleszteni, az elsõ kettõ fogba belekap, aztán pedig lehet látni szépen, hogy a többibe már nem, azaz ritkább a fogkiosztás. nna van ilyen, vagy csak én bénázok? mi a teendõ?: másik fogaskerék?
köszönet
Írta 2006. január 18. - 22:35

köszcsi!
tul képpen egy azonic ds2rõl van szó, azon meg csak v konzol van
csak láttam sok képet pl errõl az a gangrol és nem tudtam felfogni, hogy hogy mûködhet
köszi mégegyszer mindenkinek!
tul képpen egy azonic ds2rõl van szó, azon meg csak v konzol van
csak láttam sok képet pl errõl az a gangrol és nem tudtam felfogni, hogy hogy mûködhet
köszi mégegyszer mindenkinek!
Írta 2006. január 18. - 20:20

nah akkor írok mer' volt 24:00 agangem. )
nálam se jött úgy ki hogy pont a csuszópapucs tövénél legyen a tengely meg a lánc is feszes legyen. :\
így természetesen nem fexik fel rendesen a pofa.. de azér' nálam még így is harapott rendesen a bb7 160as tárcsával. vagy ugy is mondhatom hogy nem veszek észre különbséget fékezés tekintetében most hogy SS polarx-em van,ahol ugye ott van a pofa ahol lennie kell.
mellesleg ha jol emléxem olyan sokat nem naon lehet állítani a tengelyen mert akkor nem tudod felrakni a láncfeszítõket.
szóval én azt mondom nó para.
itt van kép ni
inkább a fejcsõ miatt aggódj
nálam se jött úgy ki hogy pont a csuszópapucs tövénél legyen a tengely meg a lánc is feszes legyen. :\
így természetesen nem fexik fel rendesen a pofa.. de azér' nálam még így is harapott rendesen a bb7 160as tárcsával. vagy ugy is mondhatom hogy nem veszek észre különbséget fékezés tekintetében most hogy SS polarx-em van,ahol ugye ott van a pofa ahol lennie kell.
mellesleg ha jol emléxem olyan sokat nem naon lehet állítani a tengelyen mert akkor nem tudod felrakni a láncfeszítõket.
szóval én azt mondom nó para.
itt van kép ni
inkább a fejcsõ miatt aggódj

Írta 2006. január 18. - 20:12

Ha a tárcsfék konzol nem álítható akkor nem tudod használni:( Viszont a v féket tudod bizonyos határokon belül a kerék után húzni:scared: Ez van!
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2006. január 17. - 23:16

Sziasztok!
Az szeretném kérdezni tõletek, hogy egy csúszópapucsos vázon (mondjuk az Author A-Gangon) hogy lehet, hogy müxik a tárcsafék, ha a fékkonzolon nem lehet állítani a féket elõre - hátra?
Mert mi van akkor, ha mondjuk úgy feszes a lánc, hogy hátra húzom a kereket másfél cmt. A fék meg marad a helyén. Ugyanez a felniféknél is homály számomra...plz segitsetek!
Az szeretném kérdezni tõletek, hogy egy csúszópapucsos vázon (mondjuk az Author A-Gangon) hogy lehet, hogy müxik a tárcsafék, ha a fékkonzolon nem lehet állítani a féket elõre - hátra?
Mert mi van akkor, ha mondjuk úgy feszes a lánc, hogy hátra húzom a kereket másfél cmt. A fék meg marad a helyén. Ugyanez a felniféknél is homály számomra...plz segitsetek!