van e olyan kéziszerszám, ami tartalmazza a kerék kiszedéséhez használatos villáskulcsot,
simán! én egy ilyet használok:

15ös kulcs, és sörnyitó...kellemest a hasznossal

van e olyan kéziszerszám, ami tartalmazza a kerék kiszedéséhez használatos villáskulcsot,
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szerintem user error van, mert a 46/11 az igen kemény áttétel (vagy 36/11-et akartál írni? Még az is sok...). Ez azt jelenti, hogy az országúton kényelmesnek mondható 80-90rpm-et te kb. 42-48 kmh-s sebességnél éred el.
Hát, csak az a gond, hogy ha tehetném, kiiktatnám a feszítõt. Meg halom, hogy sok teljesen SS gép tulajdonosa is megküzd ezzel, ezért kérdeztem itt.
Kedves SS-függõk, kellene egy kis segítség!
Bicaj leírása röviden. Hátul VAN váltó+9-es fogsor, elõl marhanagy A-fogkategóriás (nem lehet róla elvileg váltani) tányér, s nincs elsõváltó. Kisérteli jelleggel fent van egy láncfeszítõ.
Szóval nem, nem, nem, még a láncfeszítõvel is ledobja néha a bringám a láncot. A ledobást mondjuk 1 alkalom / 100 km arányban teszi, de ezt is ki szeretném zárni. Általában zötyi (sín, lépcõ, padka, kátyú...) után rázom le. Mindig a hajtómûnél dobja le, s a ledobás iránya erõsen változó. (50% kifelé, 50% befelé) A láncot telesen feszesnek érzem, mi lehet a gond?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ss agy azert van, hogy legyen egyfokozatu agy
vagy tekersz hatrafele
vagy olyan agyat veszel ami kiakad es lehet vele hatrafele gurulni /bmx/