Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3052 hozzászólás a témában

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Létezik olyan szaki...

létezik... írjál fityisznek!
:P

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Jó estét!

Létezik olyan szaki, aki - ellenszolgáltatás fejében - az odavitt vas vázra korrektül, láncfeszítésre alkalmas papucsot készít? Régi MTB-t szeretnék egyszeregyesíteni. Bp. és környéke elõnyben.

köszi,
kz

tobo

tobo

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
éértem :) köszi a helpet még1x

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
az elsõ és a hátsõ fogaskerék fogszáma adja a meghajtásod áttételét, ha ezeket cseréled úgy, hogy az arányszámuk kisebb legyen, akkor könnyebb lesz tekerni, de lassabban haladsz (mintha váltottál volna...)

egyébként pedig egy gyári ss gépet átépíteni váltósra szerintem is hülyeség, de te tudod...

tobo

tobo

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

masik attetel

ezt fejtsd ki kérlek:) (/me newbie)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
masik attetel

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tobo

tobo

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
azert eladni nem fogom, mert imadom a cuccot egyebkent, csak neha majd megdoglom haza, felfele, kosz a tanacsot ezzel el tudok indulni :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
masik agy, azt atfuzni masik felnibe, fogaskereksor, lánc, valto, valtokar, vegulis csak ennyi kell.

inkabb add el az egesz hobelebancot, vagy csereld el egy valtos gepre

atepiteni marhasag.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tobo

tobo

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
sziasztok, elõre is bocs a béna kérdésért, nemrég vettem meg elsõ singlespeed gépemet (duncon amstaff), de az a helyzet, hogy - szégyen - de nekem hiányzik róla hátulról a váltó.. hátul is tárcsafék van, emiatt nekem nagyon úgy tûnik, hogy ezzel együtt nem megy az átalakítás (még nem vettem fogaskoszorút, de tippem szerint a singlespeed racsni helyére nem férne fel, még a 6-os sem). adjatok valami tanácsot pls, hogy oldjam meg

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
itt mehet a bizniszelés, az apróban meg majd kitárgyaljuk a technikai kérdéseket... :-/

Bmka

Bmka

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Csako!
Tud valaki elado, hasznalt ss cangat 100 rugo korul? A lenyek hogy mtb legyen, ugyis atalakitom utana.
Koff

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Okés, lánckerék. Nem értek hozzá, inkább vissza visszük, az a biztos, még vadiúj a kerék. Kösz a választ.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nincs fogaskerek lanckerek van igen gaz konusz le csapagy valoszinuleg ki aztan racsni szetbont /kereso fog hasonlo muveletre dobni valaszt/ nemtom, hogyan nez ki az agy de otthon ha ennyire ertesz hozza nem kezdj bele ezert vannak a szervizek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Na új fejlemény:
Az gáz, ha az egész szabadonfutó, ki-be kb 2-3mm-t mozog? Nem a fogaskerék laza, hanem mintha a szabadonfutó lenne kilazulva.
Amúgy ez kicsit off, de hogy lehet szétbontani az agyat?
Posted Image
Látom hogy van két anya a végén, namost ahhoz hogy a szabadonfutót meghúzzam, a csapágyakat is ki kell vajon szedni, vagy azok jönnek majd a tengellyel?
Köszi

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Boldog új évet SSfanok... sörözzetek egy marha jót, aztán jövõre újra maratonozhatunk jókat... Boldog új évet nektek...
:P

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ha akkor recseg mikor a legnagyobb terhelést kapja, akkor gondolom a racsni kilincse szar.
Ha láncfeszítõs akkor ugorhat is a lánc a fogakon.

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Szerintem három dolog lehet: A láncvonal nem frankó, túl feszes a lánc és nem frankó a láncvonal, a racsi excentrikusan forog mert valami ratyi cucc és a hajtómû tengelye is esetleg görbe azért feszül néha a lánc és nem frankó a láncvonal. A váltáskönnyítéses lánc ill. lánckerék is bekavarhat... Leginkább a lánc van kinyúlva és ugrik a racsnin szerintem. Ez már több volt mint három bocs!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a racsniban van vmi baj
szetszedni szerviz
/ha az amire gondolok/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Hmm, egy láncvonalat ellenõrzünk majd, de úgy emlékszem azzal nem volt gond. Kipróbáltuk úgyis hogy lazább a lánc, akkor is csinálta:(
lor: és azzal mit lehet csinálni? vagy mi kattoghat azon? :confused: hozzá kell kopnia a lánchoz?:o

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nálam is elõfordult már ilyen, és a racsni volt a ludas. Talán kicsit lazítani kell a láncon, nekem az segített.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]