Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18552 hozzászólás a témában

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Thx a jótanácsokat, de az este lusta voltam 1000hozzászólást elolvasni, de a magura oldalán találtam leírást kb 6mp alatt :) meg shimanohoz 10mp alatt:)
Amúgy olvastam olyat, hogy Magura Julie tféknek a karját és csövét shimanora cserélték és elég jó fékhatást értek el vele(mivel köztudottan a julie fékkarja recseg-ropog, könnyen törik-mûanyag meg stb...) mert a shimanonak kisebb is a munkahengerje a karban(elvileg), így nagyobb erõvel tudja a fékpofákat préselni és a csõcsere, mert ez sima csõbeütéses rögzítés és ha melegszik, nem a legszerencsésebb. Amúgy én is azt vettem észre, hogy fog ez azért, csak nem elég 1 újjal húzni :S
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

hisz lehet most nincs netközelben aki épp szívesen legépelné újra a menetet.

Mé', van olyan? ;)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
keresõ is egy jó megoldás ám, rákeresel pár lehetséges szóra pl: légtelenítés + hayes + buborék oszt kiad egy rakás postot, mivel ezt a viszonyt legalább 8szor írtam már le ide az elmúlt 1 évben:) és nem csak én:)
érdemesebb, hisz lehet most nincs netközelben aki épp szívesen legépelné újra a menetet.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nemtom szerintem a fórum arra való h vissza lehessen olvasni ha nem tud az ember valamit

pl én is egy adott topicot elolvasok és csak utána szólok hozzá

on

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Köszi! Csak nem akartam xxxxxxx oldalt visszaolvasni feleslegesen, nem volt rá idõm!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ajánlom a gyártó weblapját, vagy olvass vissza pont egy hetet! Egy hete kérdeztem én is és thez nagyon kedvesen elmagyarázta a hayes-emhez!

#831-es hsz-emben kérdeztem...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Bikemagban is vót mán hogy köll csinálni.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Olvass vissza! X alkalommal ki lett már vesézve.:chin:

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Egy tárcsaféket olajjal feltölteni és légteleníteni hogy kell? Egy alapvetõ leírást találhatok valahol, vagy valami linket? Hasonló mint a Magura HS33-hoz(olajos felnifék, mert ilyet már csináltam párszor, de a tárcsafék nem tudom hogy hogy van)?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
változó állag, és vastagság.
RMC: az m7 alatt átmenõ úton van, Tams meg tudja adni a címet, mert járatos a mellette levõ KTM-ben.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
normális, h a gúgli ill. a különféle szaknévsorok összes linkje Herr Róna Tamáshoz vezet? (és rajta kívül nem van más :P )
akkor már leírhatod a törökbálinti címét is, az sincs sokkal messzebb, meg nem adtam fel a reményt, h a BBB katalógusában szereplõ betét KAPHATÓ felénk és hiába tér el a képen lévõ az enyémtõl, jó lesz a sínbe.
noch was
ferodoloztatás címen csak egyféle bevonatot kaphatok, ami kb. a "fémes" pofának felel meg a kerós betétek között?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
google, ferodoloztatás:)
van törökbálinton is egy cím(RMC), de inkább maradj a gyárinál, az a biztos.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Fékpofát hol tudok csináltatni? Sokan írták már, h motorosbolt, akkor most jöhet pár cím, az Óbuda Bringánál adtak már egyet, de azt is mondták, h 10 emberbõl 7 elégedetlen volt a pofával késõbb... :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

2 napja van egy ilyenem és persze ennek köszönhetõen új kérdések is... elvileg be kell koptatni és utána lesz frankó. Ez idáig rendben van. De... normális dolog az, hogy a tárcsa folyamatosan cicceg? Sõt, ráadásul nem is tûnik teljesen folyamatosnak, csak minden fordulatonként. Nem amikor fékezek, csak mondjuk megelemem a bringa elejét vagy végét, megforgatom a kereket és hangja van. Mi a teendõ? Másik kérdés: ha slaggal lemosom, van elõtte/utána valami? Kivenni, kenni stb...

zárt rendszer, viz nem árt neki egyáltalán.
cicergés: üt a tárcsa, egy erõs lefelé sok fékezéssel majd megoldja. vagy nem :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
2 napja van egy ilyenem és persze ennek köszönhetõen új kérdések is... elvileg be kell koptatni és utána lesz frankó. Ez idáig rendben van. De... normális dolog az, hogy a tárcsa folyamatosan cicceg? Sõt, ráadásul nem is tûnik teljesen folyamatosnak, csak minden fordulatonként. Nem amikor fékezek, csak mondjuk megelemem a bringa elejét vagy végét, megforgatom a kereket és hangja van. Mi a teendõ? Másik kérdés: ha slaggal lemosom, van elõtte/utána valami? Kivenni, kenni stb...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nem árt légteleníteni, mert elkoszolódhat az olaj. ennek ellenére hallottam már olyan fékrõl, ami évekig ment ugyan azzal az olajjal, csak aztán amikor mégis csere volt, olaj helyett méz jött ki belõle.

kala: tudod te azt jól.. ;)

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Akkor is illik legteleniteni a feket evente kb. , ha nem levegosodik fol?
Az olaj az farad vagy mi, ugye?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Amúgy a Hayes fékkaromat mikor húzom egyre beljebb jön majd elég lassan megy vissza és sokszor ha nem húzom vissza idõben akkor elmegy a fékhatás...

Hogyan tudom ezt orvosolni???

sztem légteleníts!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
miért kell sírni, ha ebbe a topikba írok?
csak a bovdennel kapcs
elnézést, ha bárkinek a lelkébe gázoltam... :(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Úgy általában szoktad olvasni ezt a topic-ot?