Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18540 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
milyen fék?
ha bowdenes deore, vagy alivio, akkor nem fog felmenni egyszerüen. amúgy egy adapter 2-5 ezer ft.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
Hahó

az lenne a problem hogy vettem egy manitou six telót
és van egy mech tárcsafékem hozzá.

milyen adaptert kéne vennem és hol és kb mennyibe fog kerülni?

PLS HELP ME!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mivel lehet leszedni a menetrögzítõt? Bekentem a csavart, de juthatott máshova is, mert nem jön vissza a fékkar rendesen (Hayes Sole). Mit csináljak vele?

Neked is belassult a fékkar visszajöveteli ideje?

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Mivel lehet leszedni a menetrögzítõt? Bekentem a csavart, de juthatott máshova is, mert nem jön vissza a fékkar rendesen (Hayes Sole). Mit csináljak vele?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Szerintetek egy Avid BB5-öt megéri lecserélni egy Hayes Sole-ra?

nem éri meg. maximum ugyanolyan teljesitménye lehet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

peter22

peter22

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
simán a shimano roppantúgyürüjével kell összeroppantani a rendszert, és fel is került a shimano kar. bevált szokás, bármelyik magura féknél, fõleg triálbringákon láttam eddig.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Thx a jótanácsokat, de az este lusta voltam 1000hozzászólást elolvasni, de a magura oldalán találtam leírást kb 6mp alatt :) meg shimanohoz 10mp alatt:)
Amúgy olvastam olyat, hogy Magura Julie tféknek a karját és csövét shimanora cserélték és elég jó fékhatást értek el vele(mivel köztudottan a julie fékkarja recseg-ropog, könnyen törik-mûanyag meg stb...) mert a shimanonak kisebb is a munkahengerje a karban(elvileg), így nagyobb erõvel tudja a fékpofákat préselni és a csõcsere, mert ez sima csõbeütéses rögzítés és ha melegszik, nem a legszerencsésebb. Amúgy én is azt vettem észre, hogy fog ez azért, csak nem elég 1 újjal húzni :S
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

hisz lehet most nincs netközelben aki épp szívesen legépelné újra a menetet.

Mé', van olyan? ;)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
keresõ is egy jó megoldás ám, rákeresel pár lehetséges szóra pl: légtelenítés + hayes + buborék oszt kiad egy rakás postot, mivel ezt a viszonyt legalább 8szor írtam már le ide az elmúlt 1 évben:) és nem csak én:)
érdemesebb, hisz lehet most nincs netközelben aki épp szívesen legépelné újra a menetet.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nemtom szerintem a fórum arra való h vissza lehessen olvasni ha nem tud az ember valamit

pl én is egy adott topicot elolvasok és csak utána szólok hozzá

on

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Köszi! Csak nem akartam xxxxxxx oldalt visszaolvasni feleslegesen, nem volt rá idõm!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ajánlom a gyártó weblapját, vagy olvass vissza pont egy hetet! Egy hete kérdeztem én is és thez nagyon kedvesen elmagyarázta a hayes-emhez!

#831-es hsz-emben kérdeztem...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Bikemagban is vót mán hogy köll csinálni.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Olvass vissza! X alkalommal ki lett már vesézve.:chin:

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Egy tárcsaféket olajjal feltölteni és légteleníteni hogy kell? Egy alapvetõ leírást találhatok valahol, vagy valami linket? Hasonló mint a Magura HS33-hoz(olajos felnifék, mert ilyet már csináltam párszor, de a tárcsafék nem tudom hogy hogy van)?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
változó állag, és vastagság.
RMC: az m7 alatt átmenõ úton van, Tams meg tudja adni a címet, mert járatos a mellette levõ KTM-ben.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
normális, h a gúgli ill. a különféle szaknévsorok összes linkje Herr Róna Tamáshoz vezet? (és rajta kívül nem van más :P )
akkor már leírhatod a törökbálinti címét is, az sincs sokkal messzebb, meg nem adtam fel a reményt, h a BBB katalógusában szereplõ betét KAPHATÓ felénk és hiába tér el a képen lévõ az enyémtõl, jó lesz a sínbe.
noch was
ferodoloztatás címen csak egyféle bevonatot kaphatok, ami kb. a "fémes" pofának felel meg a kerós betétek között?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
google, ferodoloztatás:)
van törökbálinton is egy cím(RMC), de inkább maradj a gyárinál, az a biztos.