Wait, what?!
Jól látom, hogy a vázra felrakott: 1db adapter, 1db fék, 1db adapter, 1db csomagtartó kombót?
Hali xt féktácsának mi a végső vastagsága amikor cserés lesz?
1.5mm
Keresővel nemtaláltam semmit de tudom hogy van itt a forumon az a hozzászólás ahol kitárgyaljátok miért kell úgy állnia a tárcsának ahogy.
Azt belinkelnétek. Kössz
legjobb tudomásom szerint mezei ht2 kulcs. (a belső kulcsnyílásúhoz meg kazettaleszedő).
stp1 módosította - 2014. február 09. - 19:25
Tudja valaki milyen szerszám kell ehhez a fajta center-lock zárógyűrűhöz ?
Ht II középcsapihoz való
Tudja valaki milyen szerszám kell ehhez a fajta center-lock zárógyűrűhöz ?
http://www.ebay.com/...e-/221032613695
Köszönöm
Türelmetlen voltam, a tárcsa külsö szélén volt egy kb.1mm széles rész ahhol nem fogott az elözö pofa, e miatt lehetett a kevés fék erö és a nyikurgás.
Sajnos nálunk kevés a hegy ezért behúzott fékkel tekertem haza mire haza ártem levert a víz de rendbe jött a fék
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget fék ügyben vettem egy új féknyerget.
Felszerelés elött mindent rendesen letakarítottam, nyereghez adtak új betétet is.
Felszerelés után viszont folyamatosan nyikorog.
Két bringámon is van tárcsafék sőt még a fim gépén is az van de ezzel nem tudok megbírkozni.
Az elképzelhető, hogy amikor még hibás volt a fék és olajosa volt a fékpofa és behúztam akkor mintegy fel poliroztam a tárcsát és ezér nyikorog még?
Vagy a féknyereghez adott betét nem megfelelő a tárcsához?
Sajnos nem találtam infót, hogy milyen betét volt a szetben.
Csak a tárcsát mostam le féktisztítóval más minden vaci új.
Valami ötletetek van vagy vegyek egy új bringát?
a nyikorgás azért van, mert a fékbetét nem párhuzamosan áll a féktárcsához képest.
plusz még nincs összekopva a rendszer.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a kona vázon levő felirat: azért volt rajta, mert nincs prizmája csengője és lámpája, ezért közűti forgalomban nem vehetsz vele részt hivatalosan. ennyire egyszerű.
Köszönöm.
Felmész egy hegyre és lejössz 200m szintet folyamatosan behúzott fékkel. 98% hogy utána nem fog nyikorogni.
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget fék ügyben vettem egy új féknyerget.
Felszerelés elött mindent rendesen letakarítottam, nyereghez adtak új betétet is.
Felszerelés után viszont folyamatosan nyikorog.
Két bringámon is van tárcsafék sőt még a fim gépén is az van de ezzel nem tudok megbírkozni.
Az elképzelhető, hogy amikor még hibás volt a fék és olajosa volt a fékpofa és behúztam akkor mintegy fel poliroztam a tárcsát és ezér nyikorog még?
Vagy a féknyereghez adott betét nem megfelelő a tárcsához?
Sajnos nem találtam infót, hogy milyen betét volt a szetben.
Csak a tárcsát mostam le féktisztítóval más minden vaci új.
Valami ötletetek van vagy vegyek egy új bringát?
két dologra reagálnák, a 445-ös fék javítására: nem lehetséges, csak egyféleképpen lehet szétszedni: roncsolással. csak a féknyereg csere segít. ha garanciális, akkor cseréljük az egészet.
a kona vázon levő felirat: azért volt rajta, mert nincs prizmája csengője és lámpája, ezért közűti forgalomban nem vehetsz vele részt hivatalosan. ennyire egyszerű.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Megütötte a szemem ez a hozzászólás. A Kona Tanuki Supreme 2012-es bringámon (CRC-ről vettem) a kormányon valamelyik kar alatt egy matrica volt: "this bike is for competition use only". Miért teszik ezt rá? Remélem nem azért, mert valami anyagspórolt verziót kaptam. A vázra elvileg élettartam garancia van.
nyugi fred. Rákerestem a mondatra a guglival. Gondoltam, nem te lehettél az első, akinek feltűnt.
Szóval itt (http://webcache.goog...u&ct=clnk&gl=hu)
ezt találtam:
"This bike is for COMPETITION use only", but we lobbied The Kona Bicycle Co. and got permission to use any of the Process models for fun, as well. — at Acme Bicycles.
Figyelitek? Lobbizniuk kellett, mire megkapták az engedélyt.
http://techdocs.shim...534374302051856
a gyarto szerint ez NEM szervizelheto alkatresz.
es mivel fekrol leven szo a helyedben nem mokolnek.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Sziasztok!
Javított már valaki a forumon fék munkahengert
Esetleg lenne valakinek egy robbantott ábrája a féktestrél?
BR-M445 Shimano
Segítségeteket elére is köszönöm Gábor
Remélem tényleg csak ennyi és nem tesco gazdaságos verziót kaptam.
Akkor a Tesco versenyverziót kaptad