NEmtudom érdekel-e valakit..

VEttem az Avid BB7es fékeimhez SD7es fékker...
Úgygondoltam nemszámíthat sokat a fékkar...
TÉVEDTEM!!!

NAgyon jó. (csak a kompatibilitás miatt hoztam fel) csá
elviekben igen.Rob,
azon gondolkodtam,hogyha az XTR hez gyártják ezt a fajta PM160/IS160 adaptert akkor annak passzolni kell HOPE omhoz,mert minden PM es villán ugyan akkora a felfogatás távolsága a konzolon,+az XTR böl is gyártanak IS felfogatásu féktestet aminek a felfogatása megint csak szabvány,ugy hogy annak elvileg passzolni kellene a HOPE hoz!
vagy rosszul gondolom?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a szöveg azt irja, hogy növeli a féktárcsa méretét 20 mm-rel, szóval ha a meglévõ féknyergeddel felteszed, akkor 220-as tárcsa kell majd.Rob:
a féknyerg 200as tárcsához jo,és ugy is használtam!adapter nélül használtam!!!
tudnál nekem küldeni egy ilyen linket ahol ilyen
PM160-IS160 adaptert találok és jo a HOPE omhoz?
vagy ez az adapter az amitkeresek?:
http://www.shiftycar...Hope_Postmount/
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
igen, én is ezt hittem.
Majd cseréltem XT tárcsára (SMRT75DH)
és meglepõdtem, sokkal "fémesebb" harapósabb érzés. és nem utolsó sorban emiatt jobban is fog.
jocek: igen, jó lesz.
thez: kérdezd meg l.cs.-t, hogy milyen volt a saint féke hayes tárcsán: szerintem simán gyári érzés, ha nem jobb.
de a hope az büntet az uj shimano monobody féknyergekkel. mindegy hogy szinteres vagy mûgyantás a betét (elöl szinteres van az xt-mben, hátul mûgyantás)
hayes avid felejtõs shimano fékhez.
XT a legjobb, és még olcsóbb is mint a hayes.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!