BB7 nem roundagon tárcsával jön?
az idei azzal a hullámos kevés lyukassal megy! /pontos nevét nemtom :)/ a juicy szériáhozhoz meg már végre alapbol cleansweep jár.
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
És elötte milyen Avid tárcsád volt?
Hmmm
Latom valaki regebb irta, hogy avidot-aviddal, hayest-hayessel.
Ebbe viszont beleszolnek! Nekem elol 203 as hayes tarcsam van, BB7 es fekkel, es sokkal jobb. Ez alatt ertem: jobban fog, kevesbe kopik a betet, es hamarabb kihul noseweelezes utan
Szal hamarabb tudok ujra gurulgatni. Mert ugye a tarcsa meg a fekbetet ha melegszik, kezd nyulni. Es az nem tul tuti
Hello mindenki!Én arról szeretnék érdeklõdni h van-e olyann átalakító ami a hatcsavaros tárcsát centerlock-ossá alakítja át hogy lehessen a shimano agyakra is használni mondjuk egy avid féket, ha van akkor vki tud ilyen netes helyet v csak simán boltot?
Akkor szerintetek mi legyen ?Vegyek egy avid bb5-ös féket shimano tárcsával mert azt mondják h a shimano -nak jók az agyai csak centerlockosak(hone-ra gondolok) a másik lehetõség pedig h vegyek vmilyen shimano tárcsaféket mondjuk deore-t(azért ilyeneket mondok mert max 10 ezrem lenne egy fékre most)
A sebesség mindent megold.
Ha a tárcsát mosod le vele és utána leöblíted vízzel és szárazra törlöd akkor nem lesz gond (próbáltam), de ha a betétre kerül akkor egyáltalán nem fog fogni.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
fain bovdenházzal használom, zsír vagy olaj nem került rá!
a fékbetéttel kapcsolatban nemtudok semmitse mondani mert az egésszet használtan vettem!
Értem köszi, nincs gondom vele.. csak beindult a fantáziám..Ha a tárcsát mosod le vele és utána leöblíted vízzel és szárazra törlöd akkor nem lesz gond (próbáltam), de ha a betétre kerül akkor egyáltalán nem fog fogni.
A sebesség mindent megold.