off, melyik uton voltatok ?
Ódor -vár,halott barlangász srác emlékhelyétõl jobbra le az úton a turista ösvényen nem tudom hány fokos a lejtõ de én kb 3-szor engedtem el a féket 2 másodpercig,és elég volt:)
off, melyik uton voltatok ?
nekem 180-as van elol,jottunk le bukkben 3 hete olyan helyen hogy nem sokan jottek volna le fek nelkul,elso hatso fek lila lett de semmi baja nem volt es most sincs,de hogy olajat forraljak arro lmeg nem hallottam az durva lehet:-)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Azt vágom hogy légteleníteni kell.lehet hogy csak legteleniteni kellene elso korben
RAUH-Welt
B E G R I F F
De éppen ez a gondom, h tövig kell húzni a fékkart és csak akkor fog a fék. Gondolom ha nagyobb tárcsát veszek akkor nagyobb lesz a fékerõ meg ilyenek. Én csak xc-zek amúgy.en anno felforraltam az olajat az XT-ben, amig csak 160-as tarcsa volt rajta. de akkoriban a dh-val probalkoztam, szoval sokat hasznaltam a feket [tul sokat
] aztan kerult fel egy 180-as, kesobb meg egy 200-as, es soha tobbe nem volt ilyen
de ha eddig nem volt meg ilyen gondod [hogy beesik a fekkar a markolatig, de nem fog a fek] akkor ugy tunik nincs nagyobb tarcsara szukseged
RAUH-Welt
B E G R I F F
Néhány hibán átsiklottál.
Nagy vonalakban ennyi, de maradt még benne lehetõség.
nekem probikeban két napig volt bent, de pofáraesõs lett kistárcsával, új betéttel második fékezésre. egy ujjal húzva. szóval nem lehetetlen a dolog, de nem fognak szeretni ott sem. viszont megcsinálják normálisan.
Néhány hibán átsiklottál.khmmm... ugye nyelvtanórákat nem hanyagolod, igaz?
Nagy vonalakban ennyi, de maradt még benne lehetõség.Üdv! Az Avid Code 5-ös fékemet sehol sem tudják normálisan légteleníteni, eddig három helyre vittem el és mindig ugyanolyan maradt. Sõt, most a legutóbbinál még szarabb lett! A szervizes azt mondta, hogy biztos a fékkarban rossz a tömítés, meg a féktesten a légtelenítõ csavarok alól hiányzik az O-gyûrû. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e ehhez a fékhez ilyen gyári szett vagy valami, ami a tömítéseket tartalmazza? Azt mondták ez megoldaná a problémát és nem lenne levegõs a rendszer. (Ja, és hozzáteszem, hogy a féket újonnan vettem és már az elejétõl fogva levegõs volt... Szervizek után egy picivel még rosszabb lett. Ezért kétlem ezt a tömítéses dolgot... Vagy gyárilag selejteset küldhettek talán?) Szerintetek mi lehet a baj?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nekem probikeban két napig volt bent, de pofáraesõs lett kistárcsával, új betéttel második fékezésre. egy ujjal húzva. szóval nem lehetetlen a dolog, de nem fognak szeretni ott sem. viszont megcsinálják normálisan.az a baj , hogy ittse nagyon szeretik...... jobbanmondva nemtuggyák megcsinálni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
khmmm... ugye nyelvtanórákat nem hanyagolod, igaz?
O gyûrûket általában amúgy kapni sima szerelvényboltban, vagy bármilyen helyen, ahol hidraulikával foglalkoznak. ha tényleg csak ennyi a hiba (és hengeres alakú tömítéseket keresel) akkor olcsóbban megúszod mint a gyári szett. a bikertõl amúgy kitelik, hogy nincs ilyen szettjük ....
khmmm... ugye nyelvtanórákat nem hanyagolod, igaz?Üdv ! avid code 5 ömet sehol nem tudják normálisan kilégteleníteni edig 3 helyre vittem és mindig ugyan olyan maradt ... sõt most a legutobbinál még szarabb lett! a szervizes azt mondta hogy biztos a fékkarban rossz a tömítés meg a féktesten a légtelenítõ csavarok alól hiányzik az o gyürû..
kérdésem az lenne , hogy létezik ehhez a fékhez ilyen gyári szett vagy valami ami tömítéseket tartalmazza?
aztmondták ez megoldaná a problémát és nem lenne levegõs a rendszer .
( jjah és hozzáteszem hogy a féket újonnan vettem és elejétõl fogva levegõs volt... szervizek után mindig egy picivel még rosszab lett. ezért kétlem ezt a tömítéses dolgot.. vagy gyárilag selejteset küldhettek talán ? )
szerintetek mi lehet?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.