Az elsõ kereket visszaraktam, de ahogy megpörgetem, úgy hallom, hogy a féktárcsához szakaszosan hozzáér a fékpofa. Hogy kell ezt a féket beállítani,
Laza gyorszárnál húzd be a féket,és így húzd meg a gyorszárat.
Az elsõ kereket visszaraktam, de ahogy megpörgetem, úgy hallom, hogy a féktárcsához szakaszosan hozzáér a fékpofa. Hogy kell ezt a féket beállítani,
Mitõl mászhat el állandóan a nyomáspont a juicyban?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
nem anyaghibas csak nagyon bili acelbol van. nem igaz hogy senki mas nem latott meg ilyet. nem azt mondom hogy a tarcsa megolvadt, hanem azt hogy tulmelegedett. valoszinuleg a fekpofa anyagabol szakadtak le darabkak es egtek ra a tarcsara.
haver a juicy7 tarcsajaval jart igy Spanyolorszagban. legkozelebb mikor ment felrakott egy 200-ast elore meg egy 180-ast hatra. normal cc felhasznalas de durvan nagy hegyek, ennyi. nyilvan egy olcsobb feknek kevesebb is eleg.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Hogy a pékmáriába "hólyagosodhat" fel egy féktárcsa?
Bõven 1000 fok fölött van az acél olvadáspontja, nem kéne a hólyagosodás megindulása elõtt elõbb hamuvá válni a fékpofának, fékcsõnek?
Nem lehet, hogy szimplán anyaghibás az a tárcsa?
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem csak a bovdened laza picit?
Hogy a pékmáriába "hólyagosodhat" fel egy féktárcsa?
Bõven 1000 fok fölött van az acél olvadáspontja, nem kéne a hólyagosodás megindulása elõtt elõbb hamuvá válni a fékpofának, fékcsõnek?
Nem lehet, hogy szimplán anyaghibás az a tárcsa?