az ipari csapagyaknak nem nagyon tesz jot
Én is mindig slaggal mosom,még mindig jobb a gõzborotvánál!

az ipari csapagyaknak nem nagyon tesz jot
Hayes Stroke Fékbeállítás
Üdv!
SOS segítségre lenne szükségem:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Üdv!
SOS segítségre lenne szükségem:
Hayes stroke trail fékeim vannak, most cseréltem a tárcsákat+fékbetéteket és nem tudom beállítani a féket, mert beszorítja a tárcsát a fékbetétek közé mikor meghúzom a csavarokat. A gond, hogy nem lehet szögben állítani mint Avid-ot, és meghúzáskor visszaáll a rossz pozícióba (Szervizben volt légtelenítésen onnan is úgy adták vissza hogy ez ilyen lett...)
Szerintetek ha szerzek Avid-hoz való félgömb alátéteket, csavarokat, adaptert akkor jó pozícióban (megfelelõ magasságban) lesz a féktest?
Milyen egyéb megoldás van erre?
THX. A.
Gondolom már dicsekedtek(esetleg panaszkodtak) az Avid BB7-es fékre,nekem durván fél éve van,szerencsére sikerül az igényem szerint belõni és azóta tökéletes.Fõleg mikor vettem pont tél volt,úgyhogy kapta egybõl a havat,latyakot de nem okozott gondot.Jelenlegi bringámon hátul van 160-as tárcsával,ha elbizniszelem a vasam akkor megtartom a féket és a másik bringára is teszek fel elõre. Ajánlom mindenkinek 10/9.
Van.Az 5.1 -es fékolajnak jóval magasabb a forráspontja,nekem az van a Hope fékben,az nem akar túlmelegedni,hanem mindig fog mint az állat.
A CL záróanyát az agyhoz adják vagy a tárcsához? Vagy egyikhez sem?
A CL záróanyát az agyhoz adják vagy a tárcsához? Vagy egyikhez sem?
hope szervízhez útmutatás:
...még speckó szerszám sem:)
YouTube - Hope Mono M4 Caliper Rebuild
Igen adnak hozzá, van egy védõ/diszítõ elem és csavarkilazulástartó kis izék is. De nekem a 160-as tárcsákhoz csak 2db kis izét adtak míg a 180-hoz 3db-ot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szia, no közben a shimano tech-tips-ek között is találtam egy jó kis leírást, ami kb ugyanaz mint a Tiéd, képekkel illusztrálva.
Még annyi kérdésem volna, hogy ugye jól gondolom, hogy ezt a roppantógyûrût és tüskét kell vennem: Shimano roppantógyûrû+csatlakozó tüske szett (Y8H298020)?