srácok
Titán féktárcsa felfogató csavarokkal, ill. féktest meg adapter rögzítõ csavarokkal van valakinek tapasztalata? Bírják a strapát?
papíron nincs sok különbség acél és Ti közt mechanikai tulajdonságokban... súly a fõ difi
srácok
Titán féktárcsa felfogató csavarokkal, ill. féktest meg adapter rögzítõ csavarokkal van valakinek tapasztalata? Bírják a strapát?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
MJani01! Köszönöm a gyors reagálást. Akkor ezek szerint nekem ha 185mm-es hátsó tárcsám van akkor az alábbi link alatt a másodikat kell válasszam?
-- Bikemarket.hu -- Avid*Trcsafk adapter - IS 160mm v. 185mm
A sebesség mindent megold.
Szevasztok!
Valaki segítsen légyszi. Egy átalakító adapterre lenne szükségem (AVID Elixir 5) és nem tudom, hogy ennek a féknyeregnek IS vagy PM (Post Mount) rögzítése van-e. A bringámnak asszem IS bár az sem 100% Aki jártas a dolgokban légyszíves segítsen. Ha kell fényképet is küldök. Elõre is köszi.
A sebesség mindent megold.
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy normális-e, ha a kerék egy icipicit tud mozogni behúzott féknél. A fék egy bowdenes Shimano RM-465. Amikor behúzom a féket(mindkét keréknél elõfordul) a kerék nagyon minimálisat(1 centi kb) tud még forogni, miközben a tárcsa egy helyben marad. A tárcsa nem csavarokkal van rögzítve, (ez lehet a centerlockos megoldás?) így el tudom képzelni, hogy esetleg valahol a tárcsa rögzítésénél egy gumi engedhetne egy picit. Válaszokért elõre is köszi!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Avid-é is M5. Csavarboltban lehet kapni sárgarézbõl készült csavart, amit akár házilag is ki lehet fúrni (oszlopos fúrógép elõnyben, de biztos kezûek a kézben tartott géppel is elboldogulnak).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."