Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek - általános eszmecsere
Írta 2010. november 11. - 01:47
Ride everywhere.
.
Írta 2010. november 10. - 21:53
Írta 2010. november 09. - 13:34
Ez nagyon "gyenge dolog" volt. Ebbõl semmi másra nem lehet következtetni, csak arra, hogy nagyjából fogalmad sincs a dolgokról. Mégis mit képzelsz? Minden egyes aktualitásról, amit valamelyik szakfolyóiratban vagy online magazinban olvasok, arról nyilvántartást fogok vezetni? Hát egy nagy túróst! Amit fontosnak tartok, azt felvezetem a saját anyagomba, és ha éppen úgy van kedvem, akkor rögzítem a forrást is - vagy nem...
... és akkor még szó se volt a távol-keleti oldalakról, illetve a gyártói- és/vagy márka honlapokról.
Köszi, ezt lehetett volna hamarabb is
Valszeg egyáltalán nincs semmi fogalmam az egészrõl ;-) Bár azért arra is emlékszem amit 91-ben olvastam kerékpáros szakkönyvben. Ha konkrét dologra kérdeznek rá, (ahogy én tettem) néha azért egy-két percig gondolkodnom kell, hogy hol olvastam.
Most akkor akár jöhetnek a távol keleti oldalak
Ride everywhere.
.
Írta 2010. november 09. - 13:11
SM-RT75-ünk még van, de csak 203-asban, és már nem lesz más mert nem gyártják
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. november 08. - 19:15
Írta 2010. november 08. - 18:59
Írta 2010. november 08. - 17:26
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. november 08. - 17:25
63kg vagyok elõre elég lesz 160 tárcsa?
Írta 2010. november 08. - 15:55
És ne haragudj meg de nálam annál a válasznál váltál hiteltelenné, amiben csak ennyi volt: "külföldi szaklap" A melyikre már nem jött válasz. Ezzel ugyanígy vagyok (no meg ismerve a Bikert...).
Ez nagyon "gyenge dolog" volt. Ebbõl semmi másra nem lehet következtetni, csak arra, hogy nagyjából fogalmad sincs a dolgokról. Mégis mit képzelsz? Minden egyes aktualitásról, amit valamelyik szakfolyóiratban vagy online magazinban olvasok, arról nyilvántartást fogok vezetni? Hát egy nagy túróst! Amit fontosnak tartok, azt felvezetem a saját anyagomba, és ha éppen úgy van kedvem, akkor rögzítem a forrást is - vagy nem.
Érdekel valami? Itt keresgélj:
- Bike magazin (amerikai, német, francia)
- Mountain Bike Rider (GBR)
- Mountain Bike Action (USA)
- Freeride (GER)
- Wideopenmag (GBR)
- Taiwan Bicycle Source
Bicycle and cycling retail news | BikeBiz
Bicycle Retailer and Industry News
Bike Europe - The website for the global bicycle business
Bike-Magazin.de: Europas größtes Bike + Mountainbike Magazin
Bike Reviews - Bike News, Bicycle Reviews, Bike Info
Bikerumor
Mountain Bike Trails, Reviews, Parts, Gear, Photos, and Videos | MTB News, Race Results and More | Bike Magazine
Mountain Bikes, Mountain Bike Reviews & Mountain Bike News From Online Mountain Bike Magazine, BikeMagic
Bikes, Bike Reviews, Cycling Routes, Race News - BikeRadar
Cycle Taiwan - Latest news, reviews and information
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com
Decline Magazine
descent-world – racing, riding, bicycles & dirt
Dirt Mountain Bike
Top Stories | www.dirtragmag.com
http://distilledmag.wordpress.com/
Home :: Dropmachine.com
ROTORBURN Australian Mountain Biking
Willkommen bei FREERIDE im Internet
Light-Bikes.de --- news for weightweenies
Vital MTB | Mountain Bike Reviews, Parts, Videos, Downhill, Freeride, and More
mountain bike, mtb, mountain bike racing, freeride, Downhill MTB, bike tests, MBA, Mountain Bike Action, Ask RC, XC mountain bike, trek, specialized, giant bikes, mantis, ellsworth, foes, pump tracks,
MountainBike.com | Bicycling Magazine
Mountain Bike Rider: UK biking routes, mtb reviews, news and advice
http://www.mtnbikeriders.com/
Bike198 | Mountain Bike Reviews, Beginner to Extreme Mountain Biking Tips
MTB-Tests und Tipps bei mountainbike-magazin.de - Startseite
MTBGearTech.com
MTB-News.de - Mountainbike News & Artikel von Bikern für Biker
NSMB.e.MAGAZINE - Freeride, Extreme and North Shore style Mountain Biking
Pinkbike.com: Latest biking news, photos, videos, events and more!
SickLines.com
Singletrack | Home
Transcend Magazine - Downhill Mountain Biking at its Fastest.
VeloNews - The Journal of Competitive Cycling
velovert.com : Le VTT, tout le VTT
wideopen magazine
... és akkor még szó se volt a távol-keleti oldalakról, illetve a gyártói- és/vagy márka honlapokról.
Írta 2010. november 08. - 02:58
VV: mivel ahhoz némileg én is hozzáférek, ettõl még nem vagyok biztos benne, hogy fizikailag is ott van. És ne haragudj meg de nálam annál a válasznál váltál hiteltelenné, amiben csak ennyi volt: "külföldi szaklap" A melyikre már nem jött válasz. Ezzel ugyanígy vagyok (no meg ismerve a Bikert...).
Ride everywhere.
.
Írta 2010. november 07. - 22:25
shimano XT fékrõl van szó, még a takarógumit nem tudom teljesen a helyére tolni, vagy 2mm a hézag....de mér van a csavrnak ellenállása és nem merem tovább huzni, nehogy elnyaljak valamit....
Írta 2010. november 07. - 21:34
Fékcsõ.
Gumi takaró sapka ráhfûz(ha van).
Roppantócsavar ráfûz.
Roppantógyûrû ráfûz.
Pöcörõ(ez a shimano szakneve)/kis arany baszás beledug hidraulika csõbe(néha kicsit meg kell kocogtatni/ütni valami kemény fadarabbal).
Beledug fékkar,roppantócsavar ráhúz.
Kész.
Nem vágom milyen spec szerszámra gondolsz.
ez a pöcörõ nem akar az istennek se belemenni a csõbe....hiába kalapálom fával.... pedig mar kapott rendesen...egyiken mintha a csõ is picit megtört volna...jobb ha kihuzom és ezt a részt levágom?
Írta 2010. november 07. - 21:06
Írta 2010. november 07. - 21:03
Írta 2010. november 07. - 21:00
Írta 2010. november 07. - 19:20
Ott dolgozol?
Nem kell ott dolgoznom, hogy hozzáférésem legyen a forgalmazói oldalhoz.