gyartasi hibanak. ha 1000000bol egy kormany eltorik, akkor nem fogjak visszahivni az osszeset. Akkor visszaviszed az egy darabot, es kicsereli a forgalmazo. Ugyanez van itt is.
Itt nem 1000000-bõl egy ment tönkre. mtbr-en a felhasználóknak kb. negyede megszívta vele hidegben. A maradék is lehet, hogy csak azért nem, mert ilyen idõben a bringája a garázsban pihent.
Bár nem tudom, csak gondolom, de azért, mert a tömítést nem megfelelõ anyagból készítették. Vélhetõen nem az volt a baj, hogy 1-2 darab rosszul sikerült (gyártási hiba), hanem hogy rosszul terveztek-méreteztek. Emiatt halt meg szinte egyszerre mindkét fékem.
Az meg, hogy visszaviszem, és kicseréli a forgalmazó, elfogadható egy csomó alkatrésznél. Pl. a Truvativ GXP középcsapágy bal oldala hónapok alatt meghalt, és ezzel sem én voltam így egyedül, de egy tönkrement középcsapágy miatt valószínû nem fogok meghalni, és még a bringa sem válik használhatatlanná (sõt, nem is vettem észre idõben, így a garanciát buktam). De a fék, vagy a kormány nem ilyen, ha ezek hirtelen tönkremennek, akkor akár ott is maradhatok.