Egyébként azt tegyük hozzá, hogy a srác külföldön vette a féket, és a dolgozok 99,9%-a elküldte volna a halal f...ára zabot hegyezni, valsz én is.
Mivel nem innen vette nem kötelezettsége kicserélni, ez olyan mintha Bemész a teszkoba tv-t venni és visszaviszed a mediamarkt-ba, mert nem jó. Valsz képen röhögnek és elhajtanak. Úgyhogy szerintem a két kezecskét lehet összetenni és elkussolni. Szerintem.
(Kicserélték. Probléma megoldódott. Piszlávjuniti)
Gege: Fingja sincsen senkinek milyen szabványokra terveznek, nekem se. Volt egy szar széria, az újak mûködnek hidegben is. Szerintem ennyi a történet, kár rugózni rajta.
Ö nem a Mediamarkt-ba vitte vissza a féket hanem a magyarországi márkaképviselethez!!! NAGY különbség
"Mivel az egész bicajt kivinni a legközelebbi márkaképviseletükig Bécsbe macerás lett volna, azt javasolták, keressem fel a fék gyártójának hazai márkaképviseletét.
Írtam hát a fék gyártójának hazai márkaképviseletének is, elmeséltem neki az esetet, és másnap reggelre válaszolt is az emailemre, ami dícséretes. "
Maggi: Abban igazad van h nem lehet tudni h milyen szabványokat használnak, de egy ilyen komoly cégnek elég komoly minõségirányítási rendszere is lehet! És azt külsõs cégek is vizsgálják,(tanúsítványok miatt) akik simán észreveszik az ilyeneket, és szólnak h HÉÉÉ
Kellemes , és boldog karácsonyi ünnepeket