A fék 2010-es, régen nem csinálta, a villa RS recon sl, a rezonálás nem rezonálás, inkább olyan mint ha egy marha nagy nyolcas lenne a tárcsában, ami nincs, de 1 fordulat után üt egy nagyot, és újra és újra...
nincs elkopva a betet vagy a tarcsa?
A fék 2010-es, régen nem csinálta, a villa RS recon sl, a rezonálás nem rezonálás, inkább olyan mint ha egy marha nagy nyolcas lenne a tárcsában, ami nincs, de 1 fordulat után üt egy nagyot, és újra és újra...
Igen, ránézésre mûködne, de mekkora genyóság már!Juicy és tartóbakos xt tárcsánál volt ilyen problémám, amit a kis fülek lecsippentésével orvosoltunk. szerintem nálad is mûködne a dolog:)
Sziasztok!
Vettem egy új hátsó kereket, de eddig 6 csavarosom volt, ez cl-os.Vettem egy ilyet rá:
Webáruház - Biker Kft. › Fék kiegészítõk › Féktárcsák › G3 CLEAN SWEEP X CenterLock féktárcsa
Eddig g3 clseaweep volt rajta 6 csavaros.A problémám az, h a fékpofa szára, ahol megfogod, amikor kiveszed, beleér a tárcsába, ahol össze van illesztve a két rész egy szegeccsel.Volt már valakinek ilyen?Ha levágnám a szárat, megoldódna a problem, de furcsa, hogy avid fék avid tárcsával ilyet csinál.Persze lehet én vok a láma és tök egyértelmû csak én nem vágom ;)Köszi elõre is
húzd rá jobban!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nem. Én a fékbetét anyagára gondoltam.
Az én fékem esetében 1 mm a minimum fékbetét vastagság. Már mint a felhordott réteg vastagsága.
Nem. Én a fékbetét anyagára gondoltam.
Az én fékem esetében 1 mm a minimum fékbetét vastagság. Már mint a felhordott réteg vastagsága.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tárcsafékeknél mibõl látszik, hogy cserére érett a fékbetét?
Heló! Hobbi felhasználásra építgetek egy "cross/trekking" jellegû kerékpárt. Tudnék venni hozzá igen jó áron Quad Axis (10.000ft/szett), vagy Quad Sting (13.000ft/szett) hidraulikus tárcsaféket. Egyáltalán szükségem van ilyenre? Évente max párszor mennék pl. Bükkbe, terepre még ritkábban.
Mechanikusok közül a BB5 lenne megengedhetõ árú, de ez+a fékkar drágábbra jön ki mint a hidrós Quad. Vagy maradjak egy jobb V-féknél?
Valami Avid kar + fék, kb 15E Ft ért.
???