biztos nem beállítás probléma, meg nyolcas a tárcsában, néha rájön egy kicsit, cincog aztán abbahagyja.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ummm. Jó nagy arccal minthogy autóban cseréltem már fékolajat ugyanazzal a logikával lelégtelenítettem ezt is. Felül locsolom utána az olajat, közben fékkarral alul kipumpálom amíg bubis. Ha jónak látom meghúzom a csavart behúzott fékkarnál és kész. Bringa féknél máshogy kell?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hy!
Van nekem egy br-m 765 ös xt fékem és nem annyira jó mint vártam. A fékhatást úgy olvasgatom, hogy utángyártott betéttel lehet turbózni, szóval az talén orvosolja a gyengeségét, de még mindig ott van, hogy nyúlik mint a szemét. Létezik bringákhoz is fémszövet házas vezeték, ami merevebb? Másik olajtól (hidraulikaolaj) tényleg merevebb lesz? Valakinek tapasztalata vele?
köszi
Nemigazán értem, hogy jön ide a kopás. Csupán arra kívántam rámutatni, hogy egy párt vásárolva már nincs akkora árelõny, mint pl. 4 pár vásárlásánál.
Nem tapasztaltam, hogy lassabban kopna. Ha meg igen, mondjuk 10-20 %-al, akkor mi az okosabb, venni aftermarket-fékpofát 2000-ért, vagy venni 20%-al lassabban kopót 9000-ért?
Nyilván, de az már úgy nem olyan olcsó, ebben meg az lenne a lényeg.
Ööö... azt láttátok, hogy lehet egyesével is rendelni...?