Merre találok segítséget XT775 fékkar cseréhez?
Mit szeretnél rajta cserélni?
Vagy magát a fékkart szeretnéd lecserélni?
Merre találok segítséget XT775 fékkar cseréhez?
szerelgettem ma az elsõ fékemet, és elveszett egy ívelt alátét az egyik csavarról, ami a féket rögzíti az adapterhez (avid elixir r). be lehet szerezni ilyet valahonnan, vagy meg kell venni a komplett csavarkészletet? avid légtelenítõ szettet hogy lehetne a legolcsóbban összehozni? a 15k-s bolti árat kicsit sokallom.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Tegnap a hátsó fékembõl elhagytam az egyik fékbetétet és a sasszeget. Többen mondták hogy nem is hallottak ilyenrõl, nem szerelés után volt, az utolsó óta mentem vagy 300km-t. Valahogy sosem bíztam a sasszegben, jobb szerettem a régi xt csavaros megoldását.
Egy rutintalan kérdésem lenne:
Szeretném a cc bringámon lecserélni az elsõ 160-as tárcsát a bb5 fékemben nagyobbra, a villa egy rs psylo. Tegnap szereztem 203-as tángyért, meg adaptert, mert olcsó volt, viszont tartok tõle, hogy szétbassza a villát. Szerintetek megalapozott a félelmem?
akkor a mostani saint olajvezetékem jó lesz az új karral igaz? nem kell arra is beruházni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
MInden shimano kar párosithato az összes shimano nyereggel
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->