Rohanj be a boltba, hogy jöttél a bicóért!

És mi a hibája a féknek? (Ami a fordított berakott keréktõl van - bazzeg
) Beviszed, hogy hé, nem az igazi a fék. Oké, hagyd itt, bevizsgáljuk. 2 nappal késõbb megvan a diagnózis: a tárcsa a másik oldalon van, ez okozza a fékerõhiányt. Vagy ezt így hogy?
megvan a diagnózis: a tárcsa a másik oldalon van, ez okozza a fékerõhiányt.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Miért érdekes, hogy be lehet-e tenni fordítva?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Elvileg én is így tudom/gondolom...mellesleg XTR fékkar nincs...majd max lekaparom a Deore feliratot.:wtf:sztem a fékkarok a festésen kívül semmiben nem különböznek, legalábbis ránézésre, és ezt igazolni látszik az áruk is, mert pl egy saint féktest kétszer annyi, mint egy deore, míg egy deore fékkarnál kb 2400 ft-tal drágább egy saint ( lásd ebike ). szal a kinézeten kívül sztem nem sok különbség van. de ha igen, akkor majd az okosok megmondják
![]()
szal ha nem akar kidobni plusz 15-17e-t fékkarokért csak amiatt, hogy rá legyen írva, hogy xtr vagy bármi más, akkor nagyon jó az a deore
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ez milyen kérdés?Most komolyan elõfordulhat az, hogyfordítva teszem beakereket???
Me szerintem nem..
hayesben nekem kiválóan fog, majdnem mint a gyári.na találtam otthon egy piros kool stop pofát
az mennyire jó lejtõzni? annak milyen alapanyaga van tudja valaki?
dagi: elméletileg a shimano rendszerek kompatibilisek egymással. a tárcsa bármilyen lehet, akár avid is (
), csak arra figyelj, hogy az agad centerlockos vagy sima 6csvaros. a fékcsõ szintén teljesen mindegy. a fékkar is passzentos az xtr fékhez, bár szerintem egy xtr fékhez bûn deore fékkart venni.