meg dangerboy lever a saint karhoz.Ha kicsit tobbet tudsz a fekre szanni, akkor Goodridge fekcso.
Saint fekkar + Goodridge fekcso + Saint nyereg + EBC fekpofa + Hope Floating Rotor, es az eletben nem kell feket venned mar

meg dangerboy lever a saint karhoz.Ha kicsit tobbet tudsz a fekre szanni, akkor Goodridge fekcso.
Saint fekkar + Goodridge fekcso + Saint nyereg + EBC fekpofa + Hope Floating Rotor, es az eletben nem kell feket venned mar
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
mást keresgélnék a helyedben!Mi a véleményetek a "Diatech" fékekrõl?Én még nem halottam róla semmit,de az újság piactér rovatában kb. október óta el akarnak adni egyet.Ha valaki próbált már ilyet, várom a tapasztalatokat.
Ugymond nyomas alatt van a rendszer. Vagyis nincs benne levego, a tulfolyotartaly tele, a cso tele, a fektest tele, ezert a dugattyuk nem tudnak kellokepp visszanyomdni, mert az olaj nem engedi oket. Egy kicsit le kell engedni az olajbol.
Ugymond nyomas alatt van a rendszer. Vagyis nincs benne levego, a tulfolyotartaly tele, a cso tele, a fektest tele, ezert a dugattyuk nem tudnak kellokepp visszanyomdni, mert az olaj nem engedi oket. Egy kicsit le kell engedni az olajbol.
több olajat tettél bele, mint az elsõbe.
több olajat tettél bele, mint az elsõbe.Na, legtelenitettem a cuccost, visszakuldtem a dugattyut, jo lett minden, de:
miert van az, hogy eleg kozelre allitja be a fek magat a tarcsahoz? Az elso fek tobb helyet hagy a pofa es a tarcsa kozott, a hatso valamiert kozelebbre kalibralja be magat. Ez mitol lehet? Arra gondolta,m talan azert, mert a hatso feknel hosszabb a vezetek. De ez lehet baromsagEleg nehez igy beallitani...Ezt lehet valamivel szabalyozni, vagy ez az atteteli aranytol fuggo dolog, aztan mindig ugyanigy csinalja? Azt nem ertem, a gyari tarcsaval miert volt messzebb.
Nekem amugy egesz pontosan ez jatszodott le a fekemmel:
Vettem a gyari hullamos tarcsa helyett cleansweap tarcsat, ami sokkal jobb meg minden, de egy picit vastagabb mint a gyari. Emiatt eleg nehez volt beloni a feket, kicsit beleert, de lesz*rtam, nem zavar a cicceges. Ezek utan lejtoztem egy jot a Janoson, masnap latom hogy mar elegge beleer a fek, sot, mar fogja a kereket. Na mondom ez nem jo, vissza akartam nyomni a dugattyut, nem ment. Ok mondom, tarcsa kiszed, behuztam uresen a fekkart mondom kiprobalom mit csinal akkor, ugyis orvosolni kell mar a problemat. Ugye beljebb ment, pofa kiszed, dugattyu eroltet, de mostmar annyira se tudom visszatolni, hogy a tarcsa beferjen kozePedig eroltettem, de nagyon azert nem akarom, nehogy kart tegyek benne.
Szoval javaslatok?