nekem volt zöld ebc pofa a sram-ban és jó volt nem volt vele gond pedig nyúztam rendesen kékült is a tárcsa

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem tudom mire gondolsz.ok
akkor no para lehet h mégis egy ilyen lessz majd a sainthez.
nem szokta elhagyni a csavarokat? gondolom gyárilag jól rá vannak húzva.
neked melyik szériás volt? csak azért mert láttam a honlapon többet is
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
, ebike nagyon megszivatotott:S
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
volt saint-em ilyen féktárcsával. mintha ehhez teremtették volna. mm-re tökéletes.te tudsz valamit
de hülye is vagyok thx
ezeknek elég nagy a fékfelületük a sainthez? mert itt hallottam olyat is h nem vagy csak rosszul értettem?
kijavítalak: igazad van, nekem is ezt csinálja a hátsó avidom ami polygon tárcsás. láttam apróba egy hirdetést, egy figura egy magura tárcsát kicsit szögletesített, azaz szétvágta, alig tartotta valami össze. aztán csodálkozott hogy fojik az olaj a féknyeregbõl:)
én kedvenc bevásárló központom a bikmakk apró, ebike nagyon megszivatotott:S nemhozták a csomagomat egy hónapig és nem is nagyon válaszolgattak. telefont már megse próbáltam.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
én kedvenc bevásárló központom a bikmakk apró, ebike nagyon megszivatotott:S nemhozták a csomagomat egy hónapig és nem is nagyon válaszolgattak. telefont már megse próbáltam."Avid BB7 185mm
Pofon egyszerû beállítás és karbantartás, és az Avid-tól megszokott minõség.... 19 120,- Ft"
(Avid BB7 160mm 17 520,- Ft; Avid BB7 203mm 20 720,- Ft)
A boltos is ilyen árakon hozza, most nyitott és nagyon alacsony áréssel dolgozik még... (szerencsére)
:bananadanén oldalam:bananadan