srácok, a sram centerline tárcsák milyenek? úgy rémlik, mintha nem lennének ajánlottak, de nem vagyok biztos benne...
Elektromos Specin használom, elől hátul 200-as méretben, hibátlanok már 3 éve.
srácok, a sram centerline tárcsák milyenek? úgy rémlik, mintha nem lennének ajánlottak, de nem vagyok biztos benne...
Semmi baj vele, 95kg és van szint itt bőven még nem volt soha gond vele
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nekem XC-n van arra hibátlan.
Megdicsértem a 76ost mert hibátlan 40ezer km óta (jó, kb 60% város)
De nem is értem a kérdést, az RT-64 nem is tartóbakos csak a közepén van egy kicsike alu tartó rész.
6 csavaros.
Köszi a segítséget Kisherceg.
Nem lehet hogy tul van töltve és ezért van kevés hely?
Fékpofák fullra visszanyom, valamit rakj be közéjük, Fékkar kinyit, felesleg kijön, azonnal visszazár és voilá
Edited by sala, 2021. October 07. - 22:18.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Milyen tárcsát érdemes venni ami nem hullámosodik?
Nekem ez van több 10ezer km óta - minimális hullám sincs benne:
https://bike.shimano...00/SM-RT76.html
De hogy manapság mit kapsz, az nagyon bizonytalan. De mindenképpen ilyen belső alu-tartóbakos tárcsát vegyél, ezeknél minimális az esély a hullámra.
Milyen tárcsát érdemes venni ami nem hullámosodik?
jót... CL vagy hatcsavar? ha találsz, az Avid G3 nálam sok éve bevált. félve írom le (mert asszem nem mindenki szereti), de nekem az sm-rt81 is jól működik.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Szerintem semmi baja, az olyan. Attol még tökéletesen működik, és nem is rosszul, volt tektrom nekem is.Ismét belesúrol a pofa a tárcsába.Szervíz beállította,és 10km laza földutas tekerés után újra jelentkezett a probléma.
Az alany Tektro HD M275.
Mi lehet vele a gond?
Ismét belesúrol a pofa a tárcsába.Szervíz beállította,és 10km laza földutas tekerés után újra jelentkezett a probléma.
Az alany Tektro HD M275.
Mi lehet vele a gond?