ami most van gyári benne volt,az valami rémes,a filléres acor jobban fog...
!
Én elöl használok acor féktárcsát (egyenlõre) de fog mint a fene, pedig féltem tõle, 3000 Ft volt

ami most van gyári benne volt,az valami rémes,a filléres acor jobban fog...
!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Lehet használni kicsit is hátul.
de súlytöbblet alig van, akkor miért ne tegyek fel nagyobbat?
Jobban mutat rajta.
Az "öngól" kifejezést továbbra is fenntartom, mert utólag akarsz okosnak tünni. Ha valamit írsz, oda írj érveket, és ne utána, az ellenvéleményre adott kontraválaszban!jaaa, értem már!
én kérek elnézést:-)
(stumpi - 160mm. cube-160mm. polarx 160-180-203mm.)
Nagyobb, erosebb feknek hatul akkor lesz nagyobb jelentosege ha nagyobb %-ban mesz lefele nagy sebesseggel, maskulonben ertelmetlen sulyfelesleg. Lefele ugyanis tobbnyire hatsoval fekezunk a balesetek elkerulese vegett.
Csavarásról nem volt szó, egy pillanatig sem. Nekem pedig pontos viszonyítási alapom volt, mivel ugyan azon gépen használtam "6, "7 és "8 collos tárcsákat elöl is, hátul is, így pontosan érzékeltem a különbségeket.igen, én is mondok valamit.
De miért öngól?
mindig is nagy tárcsát használtam. Sose csavart el semmit. (már ahova ez való volt - extrém bringák, villák)
Túl sok jót nem hallottam bovdenes Hayes-rõl, szóval vehetsz bármilyen fékkart hozzá, akkor sem lesz az igazi..
szóval inkább fékcsere sztem:/
az mx 2- höz egész nyugodtan vedd a kapható legolcsóbbat,,,se rontani se javítani nem fog rajta,,,,
az mx 2- höz egész nyugodtan vedd a kapható legolcsóbbat,,,se rontani se javítani nem fog rajta,,,,Szerintetek milyen fékkart vegyek egy Hayes MX2-es hez?
Ami jó ár kategóriában van és nem 5-6ezer meg 10ezer Ft!