Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18551 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Még mindig nem vitted el szervízbe?

még tegnap elvittem

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

ilyen elvileg akkor szokik lenni, ha el van kopva a fekpofa. marmint akkor jon ki tulzottan a dugo. de mondjuk kiesni akkorse tud ha mar femig kopott a pofa. hogy miert folyik, azt nem tudom, valoszinuleg elszallt benne a tomites.

Nekem kis butának fémig kopott mégse folyt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

enyém gondra senkinek semmi ötlete h mi lehet?

ilyen elvileg akkor szokik lenni, ha el van kopva a fekpofa. marmint akkor jon ki tulzottan a dugo. de mondjuk kiesni akkorse tud ha mar femig kopott a pofa. hogy miert folyik, azt nem tudom, valoszinuleg elszallt benne a tomites.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Még mindig nem vitted el szervízbe?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

nem nyultam hozzá

elkezdett nem fogni, mondom kitakaritom
kitakaritom fog, lenézem, mondom miaza bubi...hat olaj...bászki mondom
holnap mehet szervizbe

az a vicc, h ha vissztolom a dugót akkor tul nagy a rés a tárcsa és a pofa között, szinte nincsen nyomáspont, párat huzok akkor van de kijön a dugó...jó a pofa és a tárcsa is

enyém gondra senkinek semmi ötlete h mi lehet?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
blm765 nincs már - kifutott teljesen.
helyette - lehet - ha egyszerübb kell - bl-m535, esetleg a bl-m775 új xt.

kapcsolatban vagyok boltokkal (nem nehéz:p) és bármelyikben kérném, meghoznák. de mindneképp utánajárnának.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

köszi
de már tuti bekopott
amugy nálam kérdöjelek

nalunk is kerdojelek vannak. az a baj, hogy tul sok. eleg egy is, es akkor nem tunsz komplett idiotanak. ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Azért elõtte ha emlékszel elég lenne csak annyi, hogy ez a br-m760-as 2005-2006-os fékváltókar nélküli ezüst kar-e. Ezután érdekel :)

Elõkotortam nem sokára felteszem az aprókközé jelképes 1000000ft:) os áron, megnézed ha kell a tied. Ja igen 765 ezüst fekete.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

erre csak egyet tudok mondani... rossz boltban jártál, ahol ezt tapasztaltad :)
(függetlenül attól hogy én hol vagyok - van - tehát bármely bolt viszi Neked - ha szükséged van rá)

Igen tudom, hogy rossz boltban voltam, sok van belõle sajnos, több mint hinnéd. Sajna nincs idõm napközbe elmenni lõrincre vagy 10kerbe a jó boltba, a "környéken" csak kb 8 rossz bolt van meg kettõ jó, ami ha ráérek zárva van.

Azért azt ne mondd, hogy "függetlenül attól hol vagy", mert nekem is könnyû lenne innen a nagykerbõl bármilyen számítógépet/alkatrészt beszerezni.

Nálatok van br-m760-as sima fékkar?

Ride everywhere.

.

erem

erem

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
köszi
de már tuti bekopott
amugy nálam kérdöjelek

viszont most lemosom a jol bevált cuccommal és meglátjuk
irok majd hogy mizu
holnap este
azért köszi mindent

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kis vízzel locsold meg, és egy szép nagy aszfaltos lejtõnek ereszd neki. közben locsolgasd vizzel. szerintem még nincs bekopva.
de amugy egy kérdõjel is elég lesz, gondolom nem ragadt be a "," gomb és a "shift" is egyszerre....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

erem

erem

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok. érdeklödnék hogy ki ért egy kicsit avidokhoz??????
mert vettem egy juicy 5-öt a neten (zsirujat boltból). viszont nem igazán fog. szokásos besütési modszerem ami bevált a hátso ugyanilyen féknél, stb és semmi.csuszik rajta és nyikorog. mit tegyek??????
köszi: pocok

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
erre csak egyet tudok mondani... rossz boltban jártál, ahol ezt tapasztaltad :)

keress helyette egy jó boltot, számtalan akad!:)

a lényeg az hogy van.
és kapható :)

(függetlenül attól hogy én hol vagyok - van - tehát bármely bolt viszi Neked - ha szükséged van rá)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No, voltam most o gyûrûért. Itt:

http://www.oring.hu/
Nagyon korrektek, mindenhez van mínden méretû anyagú alakú tömítésük, ami nincs azt meg legyártják, akármilyen a profilja.

Fékkaromba 16 Ft darabja.
Rendes volt és figyelmeztetett, hogy azért próbáljam a fékolajba mártva mind a két fajtát , jó-e, nem oldja-e stb.

Ajánlom ;)

Ride everywhere.

.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Igen itt Bpesten azért jobb, de a lehetõségeim miatt (napközben dolgozom ugye) csak a még nagyjából útban lévõ és nyitva tartó boltokba van lehetõségem nézni, a normálisnak úgy kell szólni, hogy várjon meg..

MÉg akkor is ha pl csak tömítés kell..

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
videken olyanbol kevesebb van. tapasztalat. Pesten csak atmesz a masik keruletbe, es ott egy szazszor jobb bolt, videken lehet 30-40km-t kell utaznod hogy eljuss egy olyan varosba ahol jo bolt van. es azert az nem keves ido meg penz. es ha csak egy tulfolyotartaly-fedel kell, akkor nem biztos hogy akarsz ennyit veszodni vele.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
en ezert jarok olyan helyre ahol az altalad emlitett arany szinten 10:90 csak a sikeres megrendelesek/beszerzesek javara ;)

----

FÁJVÓ

----

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

tehát igen.
párban dobozzal, csõvel, olajjal.

vagy külön, bal vagy jobb, minden nélkül, zacsiban.

Jó, te nagykerben vagy, nem egy egyszeri halandó.

Pár példa, most termék nélkül, mert már megtörtént többel is:

Kell valami, (egyébként egyszerû mindennapos alkatrész) 90%, hogy a boltokban nincs. Mondjuk ez valahol érthetõ, de nem mindig (ismét; mindennapos alkatrészrõl van szó).

Ok rendeljék meg szerintük holnap...illetve x idõ múlva megjön...

Innen megtörténési (lehetne valószínûsítési is, de félreérthetõ) sorrendben a következõek lesznek:

1. Aznap van amikor meg kellett volna jönnie: "jajjj elfelejtettük"

2. Már elmúlt az aznap akár két héttel "jajj elfelejtettük megint..."

3. bármikor a rendelés után: "sajnos nincs még a nagykerben sem, nem is lesz, vagy csak jövõre/nagyyondrágalesz nemtudommikor" utóbbi szerintem egy végtelen ciklus lehet, sose jött be..
Közben persze látom, hogy van, mert a nagyker onlány termékkatalógusát azért néha meg tudom nézni, de ez csak egy titkos woodoo dolog lehet...

4. Az esetek nagyonmaximum 10% -ában tényleg meghozzák.

És ezt az utóbbi fél évben látom sajna.

Tehát nincs :(

csak egy mezei
ITs vagyok, 8-16.30 között...

Nyugi én tényleg csak egy egyszerû supportos/adminisztrátor vagyok, a sok smile miatt nem volt komoly. Elõtte én is megnézem a neten, ezért cinkeltem... legtöbbször csak akkor írok, ha tényleg nem tudok valamit, ez ilyen saját hülyeség tudom ;)

Neki állok, elõkotrom aztán megbeszéljük:)

Azért elõtte ha emlékszel elég lenne csak annyi, hogy ez a br-m760-as 2005-2006-os fékváltókar nélküli ezüst kar-e. Ezután érdekel :)

Ride everywhere.

.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.090 hozzászólás

meselj mi a gond... hideg van? :(

holnap légtelenítés, benn a boltban. szerintem nem fogja megoldani a gondot, de azért kíváncsian várom.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Tehát nem ;)

tehát igen.
párban dobozzal, csõvel, olajjal.

vagy külön, bal vagy jobb, minden nélkül, zacsiban.