Még mindig nem vitted el szervízbe?
még tegnap elvittem
Nekem kis butának fémig kopott mégse folyt.ilyen elvileg akkor szokik lenni, ha el van kopva a fekpofa. marmint akkor jon ki tulzottan a dugo. de mondjuk kiesni akkorse tud ha mar femig kopott a pofa. hogy miert folyik, azt nem tudom, valoszinuleg elszallt benne a tomites.
enyém gondra senkinek semmi ötlete h mi lehet?
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960nem nyultam hozzá
elkezdett nem fogni, mondom kitakaritom
kitakaritom fog, lenézem, mondom miaza bubi...hat olaj...bászki mondom
holnap mehet szervizbe
az a vicc, h ha vissztolom a dugót akkor tul nagy a rés a tárcsa és a pofa között, szinte nincsen nyomáspont, párat huzok akkor van de kijön a dugó...jó a pofa és a tárcsa is
köszi
de már tuti bekopott
amugy nálam kérdöjelek
RAUH-Welt
B E G R I F F
Elõkotortam nem sokára felteszem az aprókközé jelképes 1000000ft:) os áron, megnézed ha kell a tied. Ja igen 765 ezüst fekete.Azért elõtte ha emlékszel elég lenne csak annyi, hogy ez a br-m760-as 2005-2006-os fékváltókar nélküli ezüst kar-e. Ezután érdekel
erre csak egyet tudok mondani... rossz boltban jártál, ahol ezt tapasztaltad
(függetlenül attól hogy én hol vagyok - van - tehát bármely bolt viszi Neked - ha szükséged van rá)
Ride everywhere.
.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
tehát igen.
párban dobozzal, csõvel, olajjal.
vagy külön, bal vagy jobb, minden nélkül, zacsiban.
Nyugi én tényleg csak egy egyszerû supportos/adminisztrátor vagyok, a sok smile miatt nem volt komoly. Elõtte én is megnézem a neten, ezért cinkeltem... legtöbbször csak akkor írok, ha tényleg nem tudok valamit, ez ilyen saját hülyeség tudomcsak egy mezei
ITs vagyok, 8-16.30 között...
Azért elõtte ha emlékszel elég lenne csak annyi, hogy ez a br-m760-as 2005-2006-os fékváltókar nélküli ezüst kar-e. Ezután érdekelNeki állok, elõkotrom aztán megbeszéljük:)
Ride everywhere.
.
Tehát nem