Úgy néz ki fékrendszer csere lesz. A hayes tárcsák maradnák, illetve a shimano adapterel. Olcsón kéne megúszni a történetet lehetõleg, és fontos a tárcsákkal való pofa kompatibilitás, nem szeretnék még egyszer darálást, illetve kevés fékerõt. Gondolkodtam juicy 3-on, sh 486-os hidrás fékeken, esetleg stroker. Nem tudom mit érdemes, meg a nyomáspont állítás mennyire fontos dolog. Illetve érdekelne, hogy a juicy sorozat esetében minden külömbözik a 3-as, 5ös, és 7es széria alapvetõen? Dugattyú, fékerõ, fékpofa fajta és méret, egyéb??
Szia!
Nekem Juicy 7-es van Avid Cleen Sweep tarcsakkal es daralnak amiota megvannak. Most probalom en is megoldani tarcsa cserekkel a dolgot. A fekpofak tullognak a tarcsa fekezo feluleten, igy a tarcsa kulloibe is belekapnak. Ennek nyoma is van. Alitolag a G2-es sorozat fos de nekem G3-as van elol es az is ugyanigy zakatol. Az elozo jarganyon ugyanez a rendszer volt Avid adapterrel de ott is zenelt. Azt hallottam a szakiktol h az Avid precizen allithato csak ember kell hozza :confused: ha nincs jol belove akkor vacakol.
Jucy 7-esen van egy kis tekerentyu amivel finomhangolni tudod a kar behuzas ezaltal a fekero adagolas nagysagat. 5-oson ez talan imbuszkulcsos muvelet. En ha ujra venni fogok fekrendsyert valoszinuleg nem ez lesz!