ahelyett, hogy atomjaira szeditek a fékeket inkább menjetek el biciklizni. Az elsõ hosszabb lejtõ után tán visszaáll a fék abba az állapotába, mint amikor használtad tavay...
Szia!
Voltam ma.. HH hegy.. lejöttem, kavicsos részen... Végig nyafogott felfele, meg lefele is.. Most is nyafog.. K** elegem van.. el nem tudom mondani mennyire..
nem, csak túltöltéssel. (több olajat tezsel bele mint kellene, és akkor kinntebb megy a nyomáspont)
ez a kollegára is vonatkozik: kovacslajcsi - próbáltad lelégteleniteni ugy, hogy a fékbetétre teszel 1-1 papirlapot? vagy valamit. hogy kevesebb olajad legyen a rendszerben.
Szia!
Próbáltam tegnap este.. egy-egy alulemezt tettem be pluszba.. így töltöttem fel.. amikor meghúztam légtelenítés után elõször, beállt oda, ahol akar lenni.. A kiegyenlítõbõl megoldotta..
A duhítõ az, hogy ma találkoztam a hegyen 1 sráccal, meg egy csajszival. 1:1 ugyan ez a fék, nekik nem cicereg.. még mentem egy kört is.. de nem.. Pedig a 8as nekik is látszik a tárcsában.. Én nem értem..
motoron, autón sosem szívtam fékekkel.. de ez.. ez egy átok.. (meg a kullancsok.. eddig 3 esett le rólam..