használattol nem görbül el szerintem
de lehet bennük gyárilag is egy kis ütés...
rongy meg kombinált fogó és hajrá

Köszi, eszerint nem kell annyira izgulni miatta.
Viszont attól tartok, hogy hozzáértem takarítás közben. Okozhat komolyabb gondot egy esetleges ujjlenyomat a tárcsán?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ahol hozzáér, ott kézzel (száraz rongyot a tárcsára, vagy tiszta kesztyûben) hajtogasd meg egy kicsit visszafelé, és kész is
vagy csak keress egy lejtõt, jó hosszút, és fékezz sokat lefelé, folyamatosan.
acéltárcsa, hajlik mint a kolbász
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szia!
Milyen tapasztataid vannak az új alubakos XT tárcsákkal kapcsolatban? Értem ez alatt, hogy pl mennyire melegszik? (érzel különbséget a korábbiakhoz képest?)
Köszi,
B.
az rt76os shimano tarcsa egesz jo... nem konnyu (foleg a kisebbek a hasonlo meretuhoz kepest), de nagyon merev. lassan bekopik nalam is
G3-at szerintem lehet, itt az egyik boltban van kettõ a vitrinben
Nem fontos pont HOPE tárcsa.
Csak érdeklõdök hogy van-e ill lehet-e hazánkban kapni hasonló felépítésü cuccost.
Hope-ot tudom hogy nemlehet nálunk kapni ezért linkeltem be lentebb két variációt amit
én találtam.
Gondolom arra gondolt, hogy nekem nem Floatingos Hope tárcsáim vannak, neki pedig olyan kellene.
Pontosan milyen féktárcsát is szeretnél vásárolni?