köszi Maggi!
Kölcsönzõs bringára menne, és ez van olcsón, csak szart sem kéne rápakolni...köszi!
mech fékeken nem gondolkodtál? pl Hayes MX4 vagy MX2? olcsó és jól mûködik. (nekünk több bringán is ezek vannak, és fronyón mûködnek...)
köszi Maggi!
Kölcsönzõs bringára menne, és ez van olcsón, csak szart sem kéne rápakolni...köszi!
szerszamhegyeken hasznaljak, ott jo
nem csak a megvalositassal van gond?
A sebesség mindent megold.
Már kitárgyaltuk ebben a topikban, hogy a titrán-nitrid az egyik legnagyobb baromság tárcsán, erõsen csökkenti a fékerõt amíg le nem kopik.az arany színû buziság!Titán nitrid bevonat!köszi ismét a preciz választ!
A sebesség mindent megold.
Férre értettetek... Veszek 2db elsõ 203-mas adaptert és az egyiket hátra teszem... Csak elöl 203-mas, hátul meg 180-as tárcsával... És igen, egyforma IS felfogatása van a váznak meg a villának... Valaki mondta, hogy így elméletileg jó lesz... Ezért kérdeztem...
Ilyesmi tárcsát még nem próbált senki???
A morcos.
Sziasztok!
Egy kis tanács kellene: Van egy Hayes Stroker ryde fék a bringámon, és az vele a bajom, hogy ha nedvesség éri a tárcsát, mondjuk mosásnál egy kis víz akkor nagyon nem akar fogni. Még nem nagyon mentem vele esõben, de ha mégis arra kerülne a sor, nem tudom, hogy állna meg a bringa velem együtt.
van erre valami praktika, hogy a fékpofát egy kicsit érdesíteni vagy a tárcsát valamivel tisztítani ?
és ha ezt lecserélném, milyen féket javasolnátok 50e Ft ig?
Sziasztok!
Shimano XT
Egy kis tanács kellene: Van egy Hayes Stroker ryde fék a bringámon, és az vele a bajom, hogy ha nedvesség éri a tárcsát, mondjuk mosásnál egy kis víz akkor nagyon nem akar fogni. Még nem nagyon mentem vele esõben, de ha mégis arra kerülne a sor, nem tudom, hogy állna meg a bringa velem együtt.
van erre valami praktika, hogy a fékpofát egy kicsit érdesíteni vagy a tárcsát valamivel tisztítani ?
és ha ezt lecserélném, milyen féket javasolnátok 50e Ft ig?