az enyem mar az uj fekkaros
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tárcsafékek - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:41
Írta 2010. július 24. - 23:37

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 24. - 20:04

Írta 2010. július 24. - 19:50

. Egyébként szerintem annak nincs sok valóságalapja hogy elcsavarja esetleg eltöri a villát a tárcsafék... .)
adj nekem egy régi sid-et meg egy magura lujzát, egy 7en belûl el lesz törve....

mindenféle állatkodás nlkül
na jó, nem kell, nem akarom magam összetörni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. július 24. - 19:30

dögölj meg....
gusztusos fékek, lehet nekem is ilyen setup lesz majd egyszer....csak piros (rózsaszín)

gusztusos fékek, lehet nekem is ilyen setup lesz majd egyszer....csak piros (rózsaszín)

Írta 2010. július 24. - 17:10

huhhh de sexy fékkarok
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. július 24. - 17:06

igen
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. július 24. - 16:20

na megvannak az uj fekek

tobbi kep
Picasa Web Albums - Tamas - new hope
elol M4 185os floating tarcsaval hatul X2 160as floating tarcsaval
tobbi kep
Picasa Web Albums - Tamas - new hope
elol M4 185os floating tarcsaval hatul X2 160as floating tarcsaval
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 24. - 10:13

Írta 2010. július 23. - 16:56

Nem ismerlek csak következtettetem, lehet tévesen.
Írta 2010. július 23. - 13:28

Most egy egyszerû de jó Shimano V-fékem van. Nem arról van szó hogy nem fog de de néha érzem hogy elcsúszik. Plusz az egyik biciklim haveromnak lett tárcsaféke és õ dicséri és mondja hogy jobban megy azóta rövidebb féktáv, biztonságosabb, és míg mi szívtunk a sárban õ vidáman ment ahogy szokott.
Írta 2010. július 23. - 13:24

Márton a testbikét felejtsd már el! Alapvetõen akkor olvasd ha röhögni akarsz.
Ilyen egyértelmû a martonamarto-ból az hogy Márton vagyok vagy ismerjük egymást?
Írta 2010. július 23. - 12:36

Írta 2010. július 23. - 12:22

65 kg-hoz lehet inkább valami nagyon jó v-féket kellene beszerezni. az is át tud dobni a kormányon, ha szeretnéd.
meg olcsóbb is általában.
de ez csak az én véleményem.

meg olcsóbb is általában.
de ez csak az én véleményem.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2010. július 23. - 10:55

egik az alattam levõt teljesen osztom, akkor inkább már mtbr.com pl vagy nsmb.com
másik, ha ahsználsz egy villád de renesen amirevaló is kerülhec olan helyzetbe h tépnmi kell a féket pl aszfalton le a hegyrõl és elédvágnak - 60ról tépnifogod mint az állat
nekem is kinyírt egy dropoffot az M4, ha csak keveset is használnád is mûködik a sok kicsi sokra megy, azoknak az alkatrészeknek elég alacsony az a határa ahonnan gond nélkül vissza alakul (nem kezdem magyarázni az anyagtudományi hátterét
)
hidd el a "nagyöregeknek" amit mondanak
másik, ha ahsználsz egy villád de renesen amirevaló is kerülhec olan helyzetbe h tépnmi kell a féket pl aszfalton le a hegyrõl és elédvágnak - 60ról tépnifogod mint az állat
nekem is kinyírt egy dropoffot az M4, ha csak keveset is használnád is mûködik a sok kicsi sokra megy, azoknak az alkatrészeknek elég alacsony az a határa ahonnan gond nélkül vissza alakul (nem kezdem magyarázni az anyagtudományi hátterét

hidd el a "nagyöregeknek" amit mondanak
Írta 2010. július 23. - 10:23

Márton a testbikét felejtsd már el! Alapvetõen akkor olvasd ha röhögni akarsz.
Írta 2010. július 23. - 10:02

Eltörni nem fogja a villát,csak tönkreteszi.De sokat számít ,hogy hol és hogyan használod.Kb 50 e az a lélektani határ,ahonnan olyan villát vehetsz újjonan,ami bírja a tárcsaféket hosszútávon.Ez alatt nagy elvárásaid ne legyenek.
Írta 2010. július 23. - 09:31

Ja én 65 kiló vagyok de remélem lesz még több rajtam, persze izomból. Egyébként szerintem annak nincs sok valóságalapja hogy elcsavarja esetleg eltöri a villát a tárcsafék... ahhoz olyat kéne fékezni hogy aztaleborultszivarvégit és elõbb tudod meg hogy van-e élet a kormányon túl. Kérlek titeket javítsatok ki ha nem így van. Ja és ha még nem köszöntem meg akkor most hogy ilyen gyorsan és kedvesen segítettetek. ( Lehet hogy itt aktív fórumtag leszek.)
Írta 2010. július 22. - 23:01

Szerintem arra volt kíváncsi, hogy te hány kg vagy.
De egy 160-as tárcsától szerintem sem kell félni.

De egy 160-as tárcsától szerintem sem kell félni.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2010. július 22. - 22:13

Nem valószínû
Az menõ kis fék nekem is olyan van és megfog, nem kicsit
egyébként hány kiló vagy és hol használnád a "gépet" ?
Hát igazából úgy szoktam hogy be az erdõbe és aztán ami jön.
Itt kb leírtam a GÉPrõl mindent amit kell TestBike - bejelentkez arról hogy hány kiló fogalmam sincs de nem lehet túl nehéz a KTM aluváz gondolom.
Írta 2010. július 22. - 21:35

oh semmiség
jo tudni h megint van jagvire betét, mi anno rendeltük és egyszerûen nem volt a dobozba a szett betét, b*z* a biker