Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek - általános eszmecsere
Írta 2010. december 10. - 20:54
Mennyi kell? Ha gondolod tudok neked szerezni külföldrõl.
Írta 2010. december 10. - 17:01
Valakinek nincs valami ötlete hogyan tudnám avid fékcsövemet hosszabbra cserélni. Csak készletben lehet kapni nagyon drágán a gyári fékcsövet ( majdnem egy fék áráért ) Szóval ha van valakinek valami ötlete szívesen várom! Köszi
Írta 2010. december 10. - 14:04
nyitott tartájnál dugattyuk visszanyom
betét vissza
elvileg ekkor jonak kell lenni
ha már kint vannak a betétek járasd meg a dzgattyúket, pucold meg
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. december 10. - 14:03
Írta 2010. december 10. - 13:44
Írta 2010. december 10. - 13:41
Valami hasonlóra tippelek én is, csak az Elixir fékkaron hol a túlfolyó? Mert ezen nem látni külön tartályt...
Ebben igazad van, lehet h nincsen vagy rejtett :s
De kipróbáltad???
Írta 2010. december 10. - 11:04
Hali
Azt próbáltad már h a fékkara felcsavarod a fecskendõt, és abba a helyzetbe hozod a bicot ahol nem fog a fék, na és akkor egy picit "megszívni" a fecskendõt?? Mert ez akkor fordulhat szerintem elõ ha levegõ van a túlfolyóban, és mikor megfordítja az ember akkor a levegõ pont a fékkar hengeréhez fog eljutni.
Ez csak egy tipp
Sok szerencsét
Valami hasonlóra tippelek én is, csak az Elixir fékkaron hol a túlfolyó? Mert ezen nem látni külön tartályt...
Írta 2010. december 10. - 11:00
Mi a trükk az Avid Elixir R-ek légtelenítésénél??? Megvettem hozzá a gyári légtelenítõ szettet, mindent úgy csináltam ahogy a videókban és a leírásban láttam. A fék koppanós, nyúlásmentes és harap. Ellenben ha hátsókerékre állítom a bringát és huzigálom a fékkarokat, azok szép lassan beesnek és nyúlóssá válik az egész... Fékfolyadék folyást sehol nem találtam. Hol megy be a bubi, ha nem jön ki a lötty? Vagy hol cseszem el???
Hali
Azt próbáltad már h a fékkara felcsavarod a fecskendõt, és abba a helyzetbe hozod a bicot ahol nem fog a fék, na és akkor egy picit "megszívni" a fecskendõt?? Mert ez akkor fordulhat szerintem elõ ha levegõ van a túlfolyóban, és mikor megfordítja az ember akkor a levegõ pont a fékkar hengeréhez fog eljutni.
Ez csak egy tipp
Sok szerencsét
Ui: végig néztem most egy pár videót, és mindegyiken a bicon végzik el a légtelenítést!
Szerintem sokkal jobb ha van rá lehetõséged h ne legyen felszerelve a bicora a fék. Én pl egy szar kormányt beszoktam fogni a satuba vagy szimplán a bicomon hagyom de az igazi lényeg az h minél nagyobb szintkülönbséget kell elérni a féktest és a fékkar között, így lehet elérni h a legkisebb nyomorult bubi is felfelé száljon!
Nekem pl ez a kedvenc légtelenítõs leírásom:
http://bikemag.hu/te...a-legtelenitese
Írta 2010. december 10. - 09:22
Írta 2010. december 09. - 12:39
Írta 2010. december 09. - 09:26
Írta 2010. december 09. - 07:43
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok egy kis segítséget szeretnék kérni. Felkerült a brignamra ideglenesen hátra egy avid juicy 5 hátsó fék a probléma csak az hogy a fékcsõ túl rövid. Hol lehet hozza fékcsövet kapni. Hallatom különbözõ alternatív "tuning " fékcsövekrõl .
Hól lehet ilyet beszerezni? kb mennyibe kerül ?és hol tudjak nekem ezt méretre vágni?
Köszi
M
A Ride Bike ban tudnak segíteni a récseiben lévõ boltban, vagy az Xfactornál!
Shimano hidraulikus fékkábel szabható (Fék | Fékalkatrész | Fékcsõ (hidraulikus)) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Avid Juicy roppantógyûrû (Fék | Fékalkatrész | Egyé | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Írta 2010. december 09. - 02:15
Remélem jó topikba írok egy kis segítséget szeretnék kérni. Felkerült a brignamra ideglenesen hátra egy avid juicy 5 hátsó fék a probléma csak az hogy a fékcsõ túl rövid. Hol lehet hozza fékcsövet kapni. Hallatom különbözõ alternatív "tuning " fékcsövekrõl .
Hól lehet ilyet beszerezni? kb mennyibe kerül ?és hol tudjak nekem ezt méretre vágni?
Köszi
M
Írta 2010. december 09. - 01:07
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 09. - 00:30
Ezeket próbálta már valaki? Esetleg valami tapasztalat? Melyiket lenne érdemes megvenni?
Írta 2010. december 08. - 23:11
Írta 2010. december 08. - 22:37
Írta 2010. december 08. - 22:13
Sziasztok!
Lecserélem a fékeimet újabbakra és fõleg erõsebbekre. Az általam kiszemelt 2 darab a Formula MeGa és az Avid Code lenne, mind a kettõbõl a 2008-as változat. A Formuláról csak jót hallottam, illetve a betét ára és beszerezhetõsége esetleg negatívum, de adagolhatóság és erõ tekintetében állítólag nagyon ott van. A Coderól szintén jókat hallottam, brutális 1 ujjas fékerõ bármikor és bárhol jó adagolhatóság és megbízhatóság mellett. Megéri egy ilyen fék, mint a Code, helyett a Megát választani?
Válaszokat elõre is köszönöm!
én 2008-ban olyan helyen dolgoztam
kb az összes eladott code jött vissza gariba...volt amelyik elég hamar. s volt amely példány többször is
lehet azt én kerülném
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való