Jelentkezz be Regisztrálj

Tárcsafékek - általános eszmecsere
Írta 2010. december 09. - 09:26

Írta 2010. december 09. - 07:43

Sziasztok!
Remélem jó topikba írok egy kis segítséget szeretnék kérni. Felkerült a brignamra ideglenesen hátra egy avid juicy 5 hátsó fék a probléma csak az hogy a fékcsõ túl rövid. Hol lehet hozza fékcsövet kapni. Hallatom különbözõ alternatív "tuning " fékcsövekrõl .
Hól lehet ilyet beszerezni? kb mennyibe kerül ?és hol tudjak nekem ezt méretre vágni?
Köszi
M
A Ride Bike ban tudnak segíteni a récseiben lévõ boltban, vagy az Xfactornál!
Shimano hidraulikus fékkábel szabható (Fék | Fékalkatrész | Fékcsõ (hidraulikus)) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Avid Juicy roppantógyûrû (Fék | Fékalkatrész | Egyé

Írta 2010. december 09. - 02:15

Remélem jó topikba írok egy kis segítséget szeretnék kérni. Felkerült a brignamra ideglenesen hátra egy avid juicy 5 hátsó fék a probléma csak az hogy a fékcsõ túl rövid. Hol lehet hozza fékcsövet kapni. Hallatom különbözõ alternatív "tuning " fékcsövekrõl .
Hól lehet ilyet beszerezni? kb mennyibe kerül ?és hol tudjak nekem ezt méretre vágni?
Köszi
M
Írta 2010. december 09. - 01:07

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 09. - 00:30

Ezeket próbálta már valaki? Esetleg valami tapasztalat? Melyiket lenne érdemes megvenni?
Írta 2010. december 08. - 23:11

Írta 2010. december 08. - 22:37

Írta 2010. december 08. - 22:13

Sziasztok!
Lecserélem a fékeimet újabbakra és fõleg erõsebbekre. Az általam kiszemelt 2 darab a Formula MeGa és az Avid Code lenne, mind a kettõbõl a 2008-as változat. A Formuláról csak jót hallottam, illetve a betét ára és beszerezhetõsége esetleg negatívum, de adagolhatóság és erõ tekintetében állítólag nagyon ott van. A Coderól szintén jókat hallottam, brutális 1 ujjas fékerõ bármikor és bárhol jó adagolhatóság és megbízhatóság mellett. Megéri egy ilyen fék, mint a Code, helyett a Megát választani?
Válaszokat elõre is köszönöm!
én 2008-ban olyan helyen dolgoztam
kb az összes eladott code jött vissza gariba...volt amelyik elég hamar. s volt amely példány többször is
lehet azt én kerülném
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. december 08. - 21:24

Írta 2010. december 08. - 21:09

Írta 2010. december 08. - 21:03

Írta 2010. december 08. - 20:44

Írta 2010. december 08. - 20:31

Sziasztok!
Lecserélem a fékeimet újabbakra és fõleg erõsebbekre. Az általam kiszemelt 2 darab a Formula MeGa és az Avid Code lenne, mind a kettõbõl a 2008-as változat. A Formuláról csak jót hallottam, illetve a betét ára és beszerezhetõsége esetleg negatívum, de adagolhatóság és erõ tekintetében állítólag nagyon ott van. A Coderól szintén jókat hallottam, brutális 1 ujjas fékerõ bármikor és bárhol jó adagolhatóság és megbízhatóság mellett. Megéri egy ilyen fék, mint a Code, helyett a Megát választani?
inkább brm810

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. december 08. - 20:13

Írta 2010. december 08. - 17:55

Írta 2010. december 08. - 00:40

Üdv!
Hozzáértõk segítségét szeretném kérni. IS fékrögzítés szabvánnyal kapcsolatban. A furatok egymástól és az agy tengelyének középvonalától mért távolsága érdekel. Elsõ és hátsó féknél egyaránt. Ha valaki tudja vagy megvan neki a kompelett szabvány legyen kedves jelezze.
Itt sok más hasznos infó mellett azt is megtalálod.
Írta 2010. december 07. - 23:42

Hozzáértõk segítségét szeretném kérni. IS fékrögzítés szabvánnyal kapcsolatban. A furatok egymástól és az agy tengelyének középvonalától mért távolsága érdekel. Elsõ és hátsó féknél egyaránt. Ha valaki tudja vagy megvan neki a kompelett szabvány legyen kedves jelezze.
Írta 2010. december 07. - 17:39

Szia,
szerintem nem rossz vétel:
www.velo.hu
üdv, tg
Ez tényleg nagyon jó vétel, de jelenleg még az érdeklõdés szintjén mozgok, így karácsony elõtt sajnos nem fogom tudni megvenni....
Vagy a gyerekek csak csokit kapnak.

Ha meglesz januárban, lehet rámozdulok. Addig is a kérdés fennáll. Mondjuk eddig az RX felé hajlok, de az Elixirre is rá lehet beszélni.
Vártam az Ashima PanCake-t de elég rossz kritikákat kapott mire tényleg megjelent, szóval arról letettem gyorsan.
Írta 2010. december 07. - 17:14

Az kb egy db ára.
Ha mégse van egy pár Elixir R-em.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.