Mi a trükk az Avid Elixir R-ek légtelenítésénél??? Megvettem hozzá a gyári légtelenítõ szettet, mindent úgy csináltam ahogy a videókban és a leírásban láttam. A fék koppanós, nyúlásmentes és harap. Ellenben ha hátsókerékre állítom a bringát és huzigálom a fékkarokat, azok szép lassan beesnek és nyúlóssá válik az egész... Fékfolyadék folyást sehol nem találtam. Hol megy be a bubi, ha nem jön ki a lötty? Vagy hol cseszem el???
Hali
Azt próbáltad már h a fékkara felcsavarod a fecskendõt, és abba a helyzetbe hozod a bicot ahol nem fog a fék, na és akkor egy picit "megszívni" a fecskendõt?? Mert ez akkor fordulhat szerintem elõ ha levegõ van a túlfolyóban, és mikor megfordítja az ember akkor a levegõ pont a fékkar hengeréhez fog eljutni.
Ez csak egy tipp
Sok szerencsét

Ui: végig néztem most egy pár videót, és mindegyiken a bicon végzik el a légtelenítést!
Szerintem sokkal jobb ha van rá lehetõséged h ne legyen felszerelve a bicora a fék. Én pl egy szar kormányt beszoktam fogni a satuba vagy szimplán a bicomon hagyom de az igazi lényeg az h minél nagyobb szintkülönbséget kell elérni a féktest és a fékkar között, így lehet elérni h a legkisebb nyomorult bubi is felfelé száljon!
Nekem pl ez a kedvenc légtelenítõs leírásom:
http://bikemag.hu/te...a-legtelenitese