szerintem az mûködhet, halkan jegyzem csak meg....
nemtom mennyire maró anyag az ásványi olaj
Nem maró anyag

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
...jogos.Pedig szeretem letámadni az embert.
Gond egy szál se.
Csak a hülyeséget nem bírom.Vagyis de,de nem ebben a formában.
-off vége.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A Ride Bike ban tudnak segíteni a récseiben lévõ boltban, vagy az Xfactornál!
Shimano hidraulikus fékkábel szabható (Fék | Fékalkatrész | Fékcsõ (hidraulikus)) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Avid Juicy roppantógyûrû (Fék | Fékalkatrész | Egyé| RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Isten ments, bele ne rakd!! Eleszi teljesen, DOT olajat csak DOt-os rendszerbe szabad rakni!!
Én pl nem is tudok olyan tárcsafékrõl ami bicohoz készült ami DOT olaj menne bele, de biztos van
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Vajon szeretni fogja a shimano csõ a dotos olajat?
Helló Délpestibringás
Mennyi kell? Ha gondolod tudok neked szerezni külföldrõl.
A Ride Bike ban tudnak segíteni a récseiben lévõ boltban, vagy az Xfactornál!
Shimano hidraulikus fékkábel szabható (Fék | Fékalkatrész | Fékcsõ (hidraulikus)) | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Avid Juicy roppantógyûrû (Fék | Fékalkatrész | Egyé| RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Valami hasonlóra tippelek én is, csak az Elixir fékkaron hol a túlfolyó? Mert ezen nem látni külön tartályt...
Hali
Azt próbáltad már h a fékkara felcsavarod a fecskendõt, és abba a helyzetbe hozod a bicot ahol nem fog a fék, na és akkor egy picit "megszívni" a fecskendõt?? Mert ez akkor fordulhat szerintem elõ ha levegõ van a túlfolyóban, és mikor megfordítja az ember akkor a levegõ pont a fékkar hengeréhez fog eljutni.
Ez csak egy tipp
Sok szerencsét