Akkor te még életedben nem szereltél PM-et ?Le lehet szedni úgy a féket a bringáról, hogy visszaszereléskor nem kell újra beállítani. Kb ennyi
.

Mi a szörnyû ezen a rendszeren ? Nem látom a hátrányokat.
Vagy sokkal egyszerûbb alátétezgetni ?
Akkor te még életedben nem szereltél PM-et ?Le lehet szedni úgy a féket a bringáról, hogy visszaszereléskor nem kell újra beállítani. Kb ennyi
.
mesélj
szerintem csak hátránya van.
A sebesség mindent megold.
meséljszerintem ez nem szerencse, senkinek sem. az IS (szerintem) jobb.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
bovdenes? zsírozni, vagy új bovdent venni lehetõleg köszörültet és teflonos bovdenházat.
nem azért de már a 2010-es is pm-es volt
Rock Shox Revelation Team - Air U-Turn - PushLoc 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
amúgy meg biztos megvárták míg elhasználódik az öntõforma egy egy modellnél, aztán úgy váltottak
2008-ban pl a dart szériával kezdtek pm-esedni
Sziasztok. Mit lehet tenni azzal hogy ne mozogjon nagyon nehezen a fékkar? Már kb ahhoz is nagy erõ kell hogy annyira megmozdítsam hogy éppenhogy fogjon. Nem lehet ezt valahogy megoldani?
szerintem ez nem szerencse, senkinek sem. az IS (szerintem) jobb.
2010-es RS Revelation telóm van. Éppen tegnap láttam, hogy az ideire már PM-et raktak!
A fene se érti.
.
Igazandibol nem is nagyon tudok mar olyat aki az aktuális tellon IS felfogatast hasznal. Talan a karbon merevvillákon. Hátul más kérdés de lassan ott is átálnak... tenyleg Oerdescu neked milyen villad van ami IS-es?
2001-es (12-eve) manitou villam mar PM-es volt... na jó õk találták ki de akkor is
![]()
2006os (5éve) marzom PM-es volt.
de lehet, hogy csak szerencsém volt...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Mtbsrác: Szerintem ne alátéteket pakolgass be mert az nem szép. Esztergáltass hozzá egy megfelelõ méretû hengeres távtartót. Persze nem biztos, hogy ismersz esztergályost, de ebben tudok segíteni.
Na megvettem ezt az átalakítót:
Fékalkatrészek :: Tárcsafék adapter :: KCNC PM/IS adapter - FTW Bikes webáruház
Így néz ki feltéve de nincs rajta a távtartó ami pont 1cm hosszú amúgy:
Ami jólenne de én is béna voltam és nem számoltam a teló vastagságával így alátéteznem kell majd és 203-as tárcsa lesz így rajta a 180-as helyett! ""A tárcsába csak beletettem a csavart hogy nemozduljon el mielõtt bki leszólérte :D""
De a dolog tényleg mûködik ha hosszú a féktartó fül a telódon akkor elfog férni mellette. Máskülönben tárcsanövekedés lesz az eredmény.