OK így? Szeretném magam csinálni, de nem akarom elszúrni. Nem vagyok mûszaki analfabéta és a kerékpárjaimat is mindig én szervizeltem.
Szóval?
Mi így csináltuk, pont azon a féken.

OK így? Szeretném magam csinálni, de nem akarom elszúrni. Nem vagyok mûszaki analfabéta és a kerékpárjaimat is mindig én szervizeltem.
Szóval?
Megjött az SLX fékszettem, de kicsit vágni kell a vezetékekbõl.
Merjek nekifogni vagy inkább vigyem szervízbe? Nem tûnik bonyolultnak ahogy valahol korábbi hozzászólásban olvastam.
Úgy emlékszem így volt, hogyaszongya:
1. Venni kell roppanógyûrût meg "pöcörõt".
2. Fékbetéteket kivenni
3. Fékkarral kinyomni a dugattyúkat
4. Kitekerni a fékkarnál a rögzítõ csavart
5. Vezetéket frankón merõlegesen elvágni
6. Pöcörõ, roppanógyûrû, helyére, csavart meghúzni
7. Dugattyúkat normál helyzetbe paszírozni
8. Betét vissza
Szóval?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Értem én,hogy lehet az XT-tõl jobb bármely fék,de azt ne felejtsük el,az 10éves konstrukció és a shimano-nak elsõre sikerült jó féket kreálnia.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Örülök, hogy megérkezett. Vettem, úh. nem kell értesítened.
Most már kiváncsi vagyok rá,hogy milyen féked van?Teszek vele egy tesztet,összehasonlítás képpen,hogy tudjam elképzelni mitõl ennyire "szarok" ezek 4dugós XT-k.
Mondjuk nem ártana tudni,hogy mekkora tárcsával,milyen gumival,a telót is megírhatod és nem utolsó sorban a fékezendõ tömeget.
Megjött az SLX szettem. Radnaib bringatársunknak köszönet a korrekt, gyors ügyintézésért.
Nem sokára nekem is lesz némi tapasztalatom hidrás fékkel. HURRÁ!
Akkor az idézet:
"Volt egyszer egy nagyon jó fék, a 4-dugattyús Shimano XT (BR-M755). A Saintet érzésre hozzá tudnám hasonlítani, annak ellenére, hogy ez csak 2-dugattyús. Ugyanaz a nagy fékerõ, ugyanazzal az adagolhatósággal... "
Ki írta?
Fõleg, hogy igazad van, mert ez egy jó fék. Majd elõkeresek nekik egy újságot.
A sebesség mindent megold.