Elküldtem. Szívesen. Holnap megy az aktuális teszt is.
Köszönöm,megkaptam! Várom a holnapit is majd... Elõre is köszi azt is!!
Elküldtem. Szívesen. Holnap megy az aktuális teszt is.
Email-be tudom csak továbbküldeni mert pdf-be van. Szóval privátba adj meg egy email címet és megy a cucc. Sõt holnap bescannelem az aktuális tesztet is és akkor az is megy.
A hangot eltekintve én is így voltam ezzel. Ráadásul már az elsõ pár fékezésnél felszántotta a fémes pofa az elsõ féktárcsát, így amikor pár hét használat után megcseréltem a pofákat, tartottam tõle hogy nem lesz olyan hatékony a gyantás pofa mint régen, de tévedtem, 30méter szintkülönbség alatt összehaverkodtak, fékerõben és adagolhatóságban is felülmúlva az M06-ot, ami most a hátsó tárcsát rágcsálja.Helló.
Nekem igaz XT van de az M06-al rémesen nyikorgott és nincs fékerõ bekopottan sem,most vettem bele A01S-et második fékezésnél csöndesen és brutális erõvel fogott amit a fémesrõl nem tudok elmondani.Esetleg fontos,hogy alubakos XT tárcsával.
Üdv,Péter
Hm, lehet nekem is ki kell akkor próbálnom ha elkopik elöl ez a betét:) Küldöm a privátot! Köszönöm!. "Beraktam elõre egy SwissStop betétet és azt hiszem megtaláltam életem fékét.
Helló.
Nekem igaz XT van de az M06-al rémesen nyikorgott és nincs fékerõ bekopottan sem,most vettem bele A01S-et második fékezésnél csöndesen és brutális erõvel fogott amit a fémesrõl nem tudok elmondani.Esetleg fontos,hogy alubakos XT tárcsával.
Üdv,Péter
SLX gyáriját használtam az jó volt. Ha nálatok is jó volt akkor miért nem tartjátok meg? Én csak egy régi tesztet találtam (2005) de ott pont ott van az M06 és az M07.
M06-rol azt irja hogy:
+ nagyon jó fékerõ vizesen 430N
+ jó fékerõ szárazon 387N
+ relatív keveset kopik (4,4% volt az adott tesztben)
- nagyon nyikorgott nekik fékezésnél
M07-rõl azt irja, hogy:
- majdnem fele fékerõ vizesen (M06-al összehasonlítva) 267N
+ szárazon jobb fékerõ mint az M06 415N
- borzalmasan kopik 39% !!!
Ezek után mindenki döntse el mi a fontos neki.
Kíváncsi voltam mit tud a fémes pofa a gyárihoz képest, mivel az én guglim nem találta meg ezt a tesztet:) Köszönet érte!Ha nálatok is jó volt akkor miért nem tartjátok meg?
203/180-as tárcsáim vannak. Engem is az érdekel hogy milyen lehet az M07. Most ugye a hátsó 50%-os A01S betétek kerültek elõre, remélem mire azok elkopnak, tudni fogom melyiket vegyem
203/180-as tárcsáim vannak. Engem is az érdekel hogy milyen lehet az M07. Most ugye a hátsó 50%-os A01S betétek kerültek elõre, remélem mire azok elkopnak, tudni fogom melyiket vegyemTe mekkora tárcsával használtad az M06-ost elöl illetve hátul?
Sziasztok!
Van valamelyikõtöknek tapasztalata Shimano fékpofával kapcsolatban? A01S resin, M06 metal, M07 resin érdekelne.
SLX fékem van, XT alubakos tárcsákkal. Nagyon meg voltam elégedve a gyári A01S-es gyantás pofával de miután elöl elkopott, az M06-os fémeset vettem helyette, de olyan érzésem van hogy könnyebb nagy sebességrõl fékezve elmelegíteni, és fékerõben is alul marad a gyárihoz képest, bár eddig csak szárazon próbáltam. Most számûztem hátra, ott valószínûleg soha nem fog elkopni.
Bikemag egyik cikkében ígértek egy összehasonlító tesztet ezen pofákról, de ennek publikálására sajnos máig nem került sor.
Szóval, tapasztalat?
canyonek mar a bikeradart is lefizettek? az ilyen tesztek ugyis kb arra jok, hogy megallapitsd, hogy milyen a cucc uj koraban. meg kell nezni ezt, meg par tartos tesztet, es akkor kb lehet tudni, hogy mire szamithatsz. nem egy autonal volt, hogy agyonhalmoztak dijakkal, aztan a userek meg utaltak, mint a sz*rt... viszont a kis "szurke egeret" meg szeretik.
amugy nem eletszeru helyzetekben kellene tesztelni? a benchmarkok csak annyit mutatnak meg, hogy az adott cucc hogy teljesit abban az adott tesztben. az ilyen teszteket meg standarizalni sem nagyon erdemes, mert akkor a gyartok direkt a tesztkorulmenyekre fejlesztik a termeket.