Jelentkezz be Regisztrálj

Tárcsafékek - általános eszmecsere
Posted 2011. December 05. - 16:52

Köszönöm!
Posted 2011. December 04. - 22:41

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. December 04. - 20:41

Olvastam itt a fórumon, hogy vannak gondok a CL-os felfogatással, én most akarok átállni tárcsafékre, emiatt elõnybe helyezzem a 6 csavaros felfogatást?
'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI
Posted 2011. December 03. - 11:55

az olcsobb tarcsafekek szvsz baromi sokat fejlodtek az elmult ot evben. gyk a shimano legolcsobb fekje is hozza szinte a korabbi dragabb fekjei szintjet.
olyannyira hogy én pl kizárólag sznobizmusból cserélem le az 575-ös deore-t.

(meg mert egybe akarom eladni a dawg cuccát, és nincs másik amit rátehetnék)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. December 03. - 10:58

Posted 2011. December 03. - 10:54

Posted 2011. December 02. - 21:16

Posted 2011. December 02. - 17:01

Posted 2011. December 02. - 15:28

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. December 02. - 15:22

Másikvan majdnem félig volt ebben meg ha vízszintbe állítom akkor el se lepte középen azt a belsõ kidudorodást.
Valszeg ezért sem mûködtek a pofa távolság állító csavarok.
Nomeg elég gázos állapotban volt már az olaj benne.
Posted 2011. December 02. - 07:28

Posted 2011. December 01. - 22:47

Egy kis érdekesség:
Álá shimano fék vs vmi zõd trutyi olajjal töltve.
http://kepzelet.com/.../n_IMGP1228.jpg
http://kepzelet.com/.../n_IMGP1230.jpg
Ennyi olajjal ment a fék de az elsõfékben ennek a mennyiségnek kb a 2x-se volt benne. Amúgy milyen fékolaj ez pontosan? Mintha magura rémlene de nemvagyok benne biztos.
Bocs ha kicsit szétcsúsztatja a forumot, kérésre javítom. Rossz rénézni erre a trutyira.
Elsõben már shimano lubickol holnap cserélõdik ki ebben is.
A Magura az kék, tudtommal.
Posted 2011. December 01. - 22:09

Álá shimano fék vs vmi zõd trutyi olajjal töltve.

Ennyi olajjal ment a fék de az elsõfékben ennek a mennyiségnek kb a 2x-se volt benne. Amúgy milyen fékolaj ez pontosan? Mintha magura rémlene de nemvagyok benne biztos.
Bocs ha kicsit szétcsúsztatja a forumot, kérésre javítom. Rossz rénézni erre a trutyira.

Elsõben már shimano lubickol holnap cserélõdik ki ebben is.
Posted 2011. December 01. - 15:48

Sziasztok!
Rob: Köszi a választ! Volt-e olyan gond nálatok,hogy egy 785-ös xt-t vagy 666-os slx féket visszahoztak gariba valamiért?
Amit írtál a múltkor,hogy ami "oem" kiszerelésû xt fék,amibe nem a hûtõbordás fékbetétek vannak,az szerinted/tek lehet éppen egy biciklirõl bontott példány is? Ma körbekérdeztem,hogy van-e valahol még "jóárban" 666 vagy 785,mindenhol nemleges választ kaptam,illetve hogy már csak hátsó van a nagykerben,de az sem biztos,elsõ meg csak januárban lesz. Januárban meg tutira mennek fel az áraik!
Arn: Visszaolvastam jópár oldalt ma,s Te írtad még valamikor a nyáron,hogy a 666-os slx fékednél,a fékkarnál szivárgott az olaj egy kicsit,csak akkor még nem tudtad hogy mi miatt,mert írtad hogy akkor rövidítetted le a hosszú fékcsöveket. Ez azóta megszûnt? Zörgés,lötyögés nincs azóta?
Köszönöm segítségeteket!
Revoke: Én tudok egy 785-ös XT szettet (e+h),vadiújat,garanciásat,egész jó áron ha érdekel! A többit privátban! Kérdésed van írj nyugodtan!
Posted 2011. December 01. - 10:43

nem volt még új fékkel problémán, de mivel 2012-es termékrõl beszélünk és mi is csak augusztus óta áruljuk, ez nem is "csoda"Sziasztok!
Rob: Köszi a választ! Volt-e olyan gond nálatok,hogy egy 785-ös xt-t vagy 666-os slx féket visszahoztak gariba valamiért?
Amit írtál a múltkor,hogy ami "oem" kiszerelésû xt fék,amibe nem a hûtõbordás fékbetétek vannak,az szerinted/tek lehet éppen egy biciklirõl bontott példány is? Ma körbekérdeztem,hogy van-e valahol még "jóárban" 666 vagy 785,mindenhol nemleges választ kaptam,illetve hogy már csak hátsó van a nagykerben,de az sem biztos,elsõ meg csak januárban lesz. Januárban meg tutira mennek fel az áraik!
Arn: Visszaolvastam jópár oldalt ma,s Te írtad még valamikor a nyáron,hogy a 666-os slx fékednél,a fékkarnál szivárgott az olaj egy kicsit,csak akkor még nem tudtad hogy mi miatt,mert írtad hogy akkor rövidítetted le a hosszú fékcsöveket. Ez azóta megszûnt? Zörgés,lötyögés nincs azóta?
Köszönöm segítségeteket!
japán gyártás VS nem japán gyártás: a malaysiai cuccokat is jenben számlázzák

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. December 01. - 08:07

Sziasztok!
Köszönöm segítségeteket!
a legtelenitesnel rafolyt az olaj a karra, miutan eltunt, no prob. nekem sose zorgott, de ha megis kicsit szetfeszited a pofat tarto rugos lemezt.
Posted 2011. December 01. - 06:42

Posted 2011. December 01. - 02:30

Köszönöm segítségeteket!
Posted 2011. December 01. - 02:00

XT agyaim a Deore/Tagra szint felett vannak kicsivel és mégis Malaysia-ban készültek. De szerintem ez nem baj ha a minõségellenõrzés jó.úgy jön ide a jen, hogy a termékek nagy részét, ugy Deore/Tiagra szinttõl felfelé mindent Japánban gyártanak. igen, a szigeten rajta. és jenért adják el. mindenkinek.
i
Posted 2011. November 30. - 23:16