Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek - általános eszmecsere
Posted 2011. November 30. - 18:46
A Shimano mennyi garit ad a termékeire? Konkrétan egy tárcsafékre? Én úgy gondolom,hogy 1év garit ad rá,de ez a gari idõ esetleg boltonként változhat?
Posted 2011. November 29. - 21:00
Posted 2011. November 29. - 19:18
Egyébként együttérzek a hazai boltosokkal, nem kezdenék most itthon vállalkozásba. Legalábbis nem ebben az iparágban, dacára az egyre népszerûbb kerékpározásnak.
A kint pont annyiba kerül kijelentés sem állja meg a helyét teljesen, folyamatosan tûnnek el az "akciók". Ez is egy módja a rejtett áremelésnek...
Számtalan hazai importõr beleszalad a yen-eur-huf szentháromságba is, így hányszor is kerül szopóágra? Tessék számolni. Más iparágakban is.
Posted 2011. November 29. - 18:48
Hülyeséget félretéve, ahol tudom támogatom a helyi gazdaságot. Megveszem a magyar tejet ha ugyanannyi mint a német. Sõt. Akkor is ha 10 forinttal drágább. De ha 1,5-2*annyi akkor nem. Nem azért mert pöcs vagyok, csak mert nem engedhetem meg magamnak.
Szerintem tényleg nem a vásárlóknak kéne megtennie az elsõ lépést. Ilyen életszínvonal mellett biztos hogy nem.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2011. November 29. - 18:46
Posted 2011. November 29. - 18:35
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. November 29. - 18:16
Posted 2011. November 29. - 17:35
ez biztos igy van, de a bikecomponentsnel az slx epp annyiba kerul ma, mint juliusban. errol beszeltunk.
Beszélünk anélkül, hogy józan paraszti ésszel végiggondolnánk, pontosan.
Géza megmondja jól.
Ha tetszik, vedd kint, vagy itthon, de mást ebben nem biztos hogy befolyásolni kéne.
Csak én érzem ezt (túl) sokszor visszatérõ témának?
Posted 2011. November 29. - 17:29
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2011. November 29. - 16:56
A kint pont annyiba kerül kijelentés sem állja meg a helyét teljesen, folyamatosan tûnnek el az "akciók". Ez is egy módja a rejtett áremelésnek...
Számtalan hazai importõr beleszalad a yen-eur-huf szentháromságba is, így hányszor is kerül szopóágra? Tessék számolni. Más iparágakban is.
ez biztos igy van, de a bikecomponentsnel az slx epp annyiba kerul ma, mint juliusban. errol beszeltunk.
Posted 2011. November 29. - 16:40
A kint pont annyiba kerül kijelentés sem állja meg a helyét teljesen, folyamatosan tûnnek el az "akciók". Ez is egy módja a rejtett áremelésnek...hat azt nem tudom, hogy itthon mi miatt szall el eppen vmi, de kint hajszalra annyiba kerul, mint korabban. hihetetlen, hogy ha pl az euro romlik, a ft ennel nagyobb aranyban teszi... sose fog ez az orszag kikavarodni a sz*rbol.
Posted 2011. November 29. - 08:28
amióta ilyen baromi drága a yen itthon az árak "elszálltak" sajnos ez van, a gyenge forint nem az importõröknek kedvez...
hat azt nem tudom, hogy itthon mi miatt szall el eppen vmi, de kint hajszalra annyiba kerul, mint korabban. hihetetlen, hogy ha pl az euro romlik, a ft ennel nagyobb aranyban teszi... sose fog ez az orszag kikavarodni a sz*rbol.
Posted 2011. November 29. - 02:31
Nah mindegy,még nem adom fel,megpróbálok körbenézni itt Pesten a boltokban,hátha sikerrel járok!
Posted 2011. November 28. - 23:47
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. November 28. - 23:46
Posted 2011. November 28. - 22:52
Köszi a boltajánlót,sajnos ha itt venném,akkor "sokat" kellene rádobnom a 775-re. Tud valaki esetleg olcsóbb üzletet? És ha kérhetem,magyar üzletet,mert külföldrõl nem nagyon szeretnék rendelni,már a garancia miatt is!
Rob: Köszi az infót neked is!
Arn: Köszi neked is,az egy baromi olcsó webshop,csak hogy külföldi,és onnan még nem rendeltem soha!:-(
Posted 2011. November 28. - 20:31
a shimano csak hûtõbordásat árul.Attól függ, melyik verzió van éppen az üzletben, ahonnan vennéd, létezik hûtõbordás és hûtõborda mentes verzió is. Szerintem, ha van vevõd a 775-ös XT-re, és nem kell sokat rádobj az új XT/SLX fékre, akkor megéri a cserét. Eddig csak jót hallottam errõl a két új generációs fékrõl, és nekem is jó tapasztalataim vannak ezekkel, nem bántam meg, hogy váltottam Juicy 7-rõl, pedig az is fogott rendesen, csak a beállíthatósága nem volt ilyen pofonegyszerû.
ha hûtõborda nélküli fékbe botlasz kiskerben, az oem fék.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. November 28. - 19:24
Ok köszi,visszaolvastam! Már csak egy olyan üzletet kell találnom,ahol megtudom venni jó áron.
én itt venném,már csak a gari miatt is...
Posted 2011. November 28. - 17:24
Ok köszi,visszaolvastam! Már csak egy olyan üzletet kell találnom,ahol megtudom venni jó áron.
bikecomponents.de
Posted 2011. November 28. - 17:12
Az M666 jobb,erõsebb, szebb, olvas vissza milliószor le lett már írva nem ragozom tovább.