Amúgy meg az összes kritériumomnak megfelel.

nem tom én 2 kockávalval mentem, és nem volt az igazi (fox rp23 mind2) így konához, speckohoz szokott "testtel"A Cube AMS 100 tényleg szarul mozog? Ha igen, miért?
És az Epicet hozták ki Best Of-nak.
Tigger nekem is jöhet az Epic-es oldal: roflertamas@hotmail.com
amúgy az aktuális fritz újságban (mountbike) pont tesztelve van a 2 tipus -igaz a anthembõl is szén- és a meridának a középcsapágynál mért merevsége lényegeen nagyobb mint a gianté. -ha kell beszkennelem elküldöm, német neked úgysem probléma
-
Ma megpróbáltam meghajtogatni egy alu 96-et, de nem sikerült.
Mozgást továbbra sem tudom kipróbálni, mert gondolom az aluban lévõ X-Fusion másképp dolgozik, mint a karbon DT.
természetreen spec braies tagKöszi Tigris. Na az Epic-et ne keverjük ide.
Egyébként szabvány Fox tag lesz benne, vagy külön gyártanak valamit a Spec.-nek? Mert akkor tök mindegy, csak más lesz ráírva. Az is kérdés, hogy mikor érkeznek és, hogy lesz e csak váz?
Ma megpróbáltam meghajtogatni egy alu 96-et, de nem sikerült.
Mozgást továbbra sem tudom kipróbálni, mert gondolom az aluban lévõ X-Fusion másképp dolgozik, mint a karbon DT.
A 96-nál meg a láncvillába és még nem is kell, hogy nagyon befelé álljon a sarkad.Már nem emlékszem tisztán, de szerintem alu volt (abból volt csak tesztgép), lehet a carbon jobban sikerült. Holnap megkérdezem tõle.
Még annyi, hogy az anthemnél elõfordulhat, hogy beleér a lábad a támvillába egy picit, ha nagyon befelé áll a sarkad.
azért ne feledd idén már újra fox tag az epicbenBoltból, 5 év garival lenne mindkettõ. Csak így veszek.
Nekem eddig az Epic a referencia. Az piszkosul jó váz, csak hát......
Azt nagyon megköszönném Tigris, rendes vagy.oleeatx,kukac,citromailponthu
Alut tesztelt és a mozgása sem tetszett neki.Köszi. Azért érdekelne, mert utálom azt az érzést. Mondjuk nekem pont egy Giant volt olyan, a VT.
Ezt a karbon vázat viszont dícsérik. Persze valakiknek a mozgása nem jön be. De merevségi, vagy anyagproblémákról eddig nem hallottam.
Szerintem nálam ilyen probléma nem lesz, mert a másik irányba vagyok csámpás.
A sebesség mindent megold.