Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hûdedurva. 100kg-nál még ajánlotta a Merida a vázakat?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Feltoltottem egy kepet.
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Mit tettél a vázakkal? rendeltetésszerû használat volt? Hány kg vagy? Képek vannak?

Termeszetesen rendeltetes szeruen volt hasznalva! Az elso bringa ez volt marmint a vaz. A hatso villa csatlakozas es a hajtomu kozott kb feluton tort kette mint amit elfureszeltek. Gariba adtak (kulonbozet rafizetessel) egy AM 3000-D-t. Ez gyakorlatilag ugyanigy jart. Ott tort el ahol hibakart felfheggesztettek. A hegesztes alatt indult meg es ugyanugy vizszintes iranyban kettetort. Beszeltem egy sraccal azegyik boltban, o azt mondta hogy tesztelt ilyet, jo bicaj de ez a gyengeje, hogy itt eltorik. Hobbi bicajos vagyok, heti 50-100 km-t tekerek azt is tavasztolt oszig. Telen csak ha nagyon elkap a laz :) Bicaj mindig szobaban volt tarolva. 190cm/100kg vagyok. Kepet majd linkelek be.

Bikertigger, koszi az 5leteket!
Sp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok! Merida AM 3000-D vazam volt egeszen a mai napig mert kettetort alattam :( Ez mar a masodik Merida vaz ami eltorik. Ha szerencsem van akkor gariba kapok egy masikat, de nem szeretnem hasznalni. Helyette keresnek valamit amibe at tudom rakni a regibol az alkatreszeket. Ez leginkabb a villanal (Fox Talas RLC) kritikus, a rugostagnal (Fox RP23) nem tudom hogy lehet e problema. Valaki tudna ajanlani AM vazakat. Lehetoleg tartosabbat mint a Merida volt. :P

az elsõ am széria még "tanulóév" volt. az újak már jók

de kona dawg vagy dawgma

speci pitch (vázként nehéz szerezni)

canyon nerve am
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Mit tettél a vázakkal? rendeltetésszerû használat volt? Hány kg vagy? Képek vannak?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok! Merida AM 3000-D vazam volt egeszen a mai napig mert kettetort alattam :( Ez mar a masodik Merida vaz ami eltorik. Ha szerencsem van akkor gariba kapok egy masikat, de nem szeretnem hasznalni. Helyette keresnek valamit amibe at tudom rakni a regibol az alkatreszeket. Ez leginkabb a villanal (Fox Talas RLC) kritikus, a rugostagnal (Fox RP23) nem tudom hogy lehet e problema. Valaki tudna ajanlani AM vazakat. Lehetoleg tartosabbat mint a Merida volt. :P
Sp

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

ranezesre mondod hogy 69 vagy 71fok a fejcso? hogy jo-e a felsocso-hossz? hogy hol van a monoblokkhaz? egy kep alapjan? tenyleg? irigylem a szuperkepessegeidet. mi foldi halandok ezt altalaban csak egy probakor utan tudjuk megallapitani.

Nem vagyok szuperképességû,talán csak annyira mint te! Ránézésre nem érdekel se a fejcsõ,se a monoblokkház,egy kép alapján mondom,és mondta õ is,hogy tetszik a geója. Nyilván kipróbálás nélkül nem biztos,hogy megvenném,de amit a kép alapján látok,a váz formájából vastagságából,alakjából arra mondom,hogy tetszik. és akár milyen földi halandó is vagy egy vázzal te sem tudsz próbakört menni,vagy de???????
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ranezesre mondod hogy 69 vagy 71fok a fejcso? hogy jo-e a felsocso-hossz? hogy hol van a monoblokkhaz? egy kep alapjan? tenyleg? irigylem a szuperkepessegeidet. mi foldi halandok ezt altalaban csak egy probakor utan tudjuk megallapitani.

vagy 10 év után valami szutykot tartósan kipróbálva, rájövünk hogy az eddigi 12 vázunk biza nagy volt :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

kep alapjan tetszik a geometriaja? ezt fejtsd mar ki nekem bovebben

bigcamera: nincs ra garancia hogy nem fog teljesen szetnyilni alattad egyszercsak, de az is lehet hogy 10 evig elmegy rohogve.

Mit nem értesz? Nekem is tetszik a kép alapján a geója :) lehet látni egyben a vázat,ránézésre mondta gondolom... mit kell ezen magyarázni?
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát nincs sok választásod....

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Még valami? Cannondale-t néztem, nem annyira bejövõsek.
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az összes újabb cannondale-ek.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hali!

ONEPOINTFIVE, azaz 1.5-ös fejcsõvel keresek merevvázat, valami XC/AM stílusú érdekelne, normálisabb.
Ha valaki tud ilyet, kérem linkeljen.

üdv
b
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Zsír!Mármint kellett volna!De nem disznó:P:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
befogtuk satuba a csövet és forgattuk a vázat, konkrétan a nyeregcsõ kettétört de nem fordult el.....itt már csak a fûrészelés jáccik

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
lehet a fáradtság miatt, de van egy ötletem (meg ha mindenképpen barkácsolni kell):

nyeregcsövet kifúrni vagy 3 helyen, egy másik csövet (lehetõleg hajlított legyen, hogy rá lehessen fogni és megforgatni) is ugyan olyan távolságra kifúrni, bedugni a nyeregcsõbe, csavarokat áthajtani rajta majd némi izom munkával megerõszakítani.

Izomtéridõninja-geológus!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
no ugy néz ki megvan a megoldás....

mivel alu és csak 15cm csõ van a vázban, így hosszában elfûrészelem...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Mi melegítés után egy méteres svéd-fogóval estünk neki - eredménytelenül.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sajna satu nem segített, meg a 10 kilos kalapács hatására nem mozdult meg....lehet megy majd a bácsikhoz a mûhelybe, de elsõkörben beviszem a helyi boltba....aszonta haver megpróbázzák