Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2010. április 27. - 22:11

Írta 2010. április 27. - 21:56

ott van a Turner, az Ellsworth, Litespeed, Yeti, Intense, Foes, ok kicsik maradtak, es inkabb termelnek kevesebb profitot [vagy eppen vesztesegesek] de nem "egetik" magukat acera-alivio szintu bringakkal csak hogy a cashflow meglegyen.
Hát ez az... Ezért nincsen Cannondale-m. Nem a márkagõg... hanem az elv. Ne legyen Alivio-s Cannondale, ( CANNONDALE 2008 - CANNONDALE F7 - .::CANGA KER) mint ahogy ne legyen tömeggyártásban készült Jaguár se (újonnan 4 milláért). Azokat akik nem ilyen bringára vágynak, elégítsék ki a Kínaiak.
Írta 2010. április 27. - 21:29

Az elso vasarlonak adott garanciak nevhez/adatokhoz kotottek.
Visszatérõ dolog, és lehet, h feleslegesen szajkózom, de nyugodtan el lehet felejteni mindent, ami úgy kezdõdik, hogy "az elsõ vásárló..." Itthon a garancia a termékhez kapcsolódik, nem a Gézához vagy hogy hol lakik.
Feltéve, hogy itthoni a forgalmazó és tõle származó terméket vesz meg az ember, ennek adott esetben még érvényt is lehetne szerezni.
Írta 2010. április 27. - 20:14

ott van a Turner, az Ellsworth, Litespeed, Yeti, Intense, Foes, ok kicsik maradtak, es inkabb termelnek kevesebb profitot [vagy eppen vesztesegesek] de nem "egetik" magukat acera-alivio szintu bringakkal csak hogy a cashflow meglegyen.
Helló!
A GT-sek úgy látszik nincsenek itten. Azt szeretném megkérdezni, hogy mikortól kezdõdött ennek a márkának a silányulása. A régebbiek, még Easton alucsövekbõl készültek, mostanság meg... Az az érzésem mintha Kinai gagyi volna... Vagy csak én vagyok a hisztis??
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 27. - 20:09

Írta 2010. április 27. - 20:02

A GT-sek úgy látszik nincsenek itten. Azt szeretném megkérdezni, hogy mikortól kezdõdött ennek a márkának a silányulása. A régebbiek, még Easton alucsövekbõl készültek, mostanság meg... Az az érzésem mintha Kinai gagyi volna... Vagy csak én vagyok a hisztis???
Írta 2010. április 27. - 18:19

Talan a Trek (meg nem erositett boltos forrasbol) vallal meg orokgarit, de azok is furcsa rendszerben. Elfogadjak a karigenyt de nincs sehol rogzitve, hogy mikor kapod meg a csere vazat. Az Orbea a forgalmazo szerint viszont normalisan kezeli a vaz garancia problemakat. Eddig ennyit tudok.
Fentebb valaki tett egy megjegyzest a Specialized garira. Ez most megerositi vagy elveti azt amit en tudok, hogy mar nem adnak ra elettartam garit? Ha nem baj nem nyalaznam at azt a topicot is (koszi!)
Az elso vasarlonak adott garanciak nevhez/adatokhoz kotottek. Az Orbeanal sajat nevvel kell regisztralni a gyarto honlapjan. Ha esetleg olyan lesz elmeselem hogy hogyan is zajlik
konánál is örökgari van a vázra
orbeánál annyira nem rémlik hogy nagyok lennének fulliban....

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 27. - 18:08

oke, csak ez nem geometria. a forma meg alak meg csovastagsag az maximum esztetika. erre probaltam ravilagitani
oké értem!
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2010. április 27. - 17:30

Fentebb valaki tett egy megjegyzest a Specialized garira. Ez most megerositi vagy elveti azt amit en tudok, hogy mar nem adnak ra elettartam garit? Ha nem baj nem nyalaznam at azt a topicot is (koszi!)
Az elso vasarlonak adott garanciak nevhez/adatokhoz kotottek. Az Orbeanal sajat nevvel kell regisztralni a gyarto honlapjan. Ha esetleg olyan lesz elmeselem hogy hogyan is zajlik

Írta 2010. április 27. - 16:54

Ezek utan gondolkozok egy elettartam garis vazon, eddig az Orbearol tudom hogy az. Kona es a Specialized mar nem az. Valaki tud meg ajanlani?
Esetleg használtan vehetsz olyat, ami még élettartam garis volt. Más kérdés, h gyakorlatilag lehetetlen lesz érvényesíteni.
Vagy Trance? Az újakat nem ismerem, de a régebbiek elég masszívak...
Írta 2010. április 27. - 14:53

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. április 27. - 14:49

Speczik is az elsõ tulajnak, nemde?
Nem olvasod a topikját.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. április 27. - 14:46

amit a kép alapján látok,a váz formájából vastagságából,alakjából arra mondom,hogy tetszik.
oke, csak ez nem geometria. a forma meg alak meg csovastagsag az maximum esztetika. erre probaltam ravilagitani
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 27. - 14:29

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. április 27. - 14:26

a one twenty durván túlépített darab, (2800g fölött tag nélkül)
Orulok hogy van vmi nekik ami jobb. Itt a jo ido es szeretnek tekerni. Ehh... na majd kiderul. Koszi! Specit arulo figura mondta hogy azokrol is visszavontak mar az elso tulaj orokgarit. Es ugy tudja a konaknal is ez van. Bringabotos, csak tudja mi az abra.
Írta 2010. április 27. - 14:16

Írta 2010. április 27. - 14:13

Ok, de ez így mégsem a legjobb. Maczerás és veszélyes. Nem járna jobban egy túlépítettebb darabbal?
a one twenty durván túlépített darab, (2800g fölött tag nélkül) jó eséllyel nekem is az lesz (90+ a legjobb súlyom)
100 kiló amúgy nem súly azt a legcsirkébb cc race vázakon kívûl bárminek bírni kell.
az am3000 tényleg rossz széria volt.
konák meg tudtommal élettartamosak.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 27. - 14:03

Írta 2010. április 27. - 14:01

Spooon: Meridából az újak jók, de azok nagyon, Transmission, OneTwenty.....ezeket bátran bevállalnám....én is 100kg vagyok
Írta 2010. április 27. - 13:59