Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2010. augusztus 03. - 21:05
Írta 2010. augusztus 03. - 20:05
akkor le voltam maradva
és hogy vált be ( a zajongáson kívûl ) ?
arra rakerdeznel, hogy a szetszedes milyen szintu volt?
Írta 2010. augusztus 03. - 18:38
kicsit elsiklottam a scandium mellett...
nekem is egybõl a Specialized ugrott be egyébként.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2010. augusztus 03. - 18:35
vagy ugyanaz csinálta mindkettõnek.
nem
amire mondtuk hogy emlékeztet az az alu speci stumpjumper
a specit mostanság a merida gyártja (legalábbis a vázak vszinû nem kis részét)
a szkandium meridát meg a hodaka gyártja
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. augusztus 03. - 18:30
Írta 2010. augusztus 03. - 18:30
sõt ugyanonnan a támvilla láncvilla összekötés a t.fékoldalon
Tényleg
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. augusztus 03. - 18:16
Valahonnan ismerõs az alsó vázcsõ- fejcsõ csatlakozása
http://bikemag.hu/im..._04-500x295.jpg
arn, bankot robbantottál?
sõt ugyanonnan a támvilla láncvilla összekötés a t.fékoldalon
most vagy jól megnézték mit gyártanak azt szóltak hodakában hogy ilyet kéne csionálni nekünk is
vagy hodakában megnézték hogy mit gyártanak ezek ott a szomszédban, aztán azt mondták hogy olyantot tudunk mi is nektek
Írta 2010. augusztus 03. - 17:51
Valahonnan ismerõs az alsó vázcsõ- fejcsõ csatlakozásaMondjuk most a szkandi Merida mozgatja a fantáziám
http://bikemag.hu/im..._04-500x295.jpg
arn, bankot robbantottál?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. augusztus 03. - 17:33
akkor le voltam maradva
nem maradtal le, mert eddig nem irtam rola. csak mostanra allt ossze - a pattogast kiveve.
tenyleg teljesen mas, mint a pitch - sokkal jobban tudok vele maszni, es aszfalton is megvan az a sebesseg, amit hianyoltam a pitchbol (lock, propedal, etc). 140mm ide vagy oda. a geo itt is nagyon jo, de annyira azert nem balanszirozott a felfuggesztes, mint a pitchen (ott vmit baromira eltalaltak), ill sokkal kevesbe merev. foleg a fox villavall tunik nagyon filigrannak, amit erezni, de szerencsere az iranyithatosagnal kevesbe (biztos a villaszog kompenzalja).
roviden: epp abban jo, amit a pitchbol hianyoltam, es nem sokkal kevesebb nehezebb terpen sem, foleg az en stilusomban
Írta 2010. augusztus 03. - 17:20
a pitch dobozban, masfel hete van egy stumpjumper (2010 comp).
akkor le voltam maradva
Írta 2010. augusztus 03. - 16:49
asszimetrikus láncvillának mi az elõnye?
Merevebb, a csavaró hatással, valamint az oldalról érkezõ erõhatásokkal szemben.
Írta 2010. augusztus 03. - 16:42
asszimetrikus láncvillának mi az elõnye?
van amelyike nem asszimetrikus? vagy mit jelent ez pontosan?
Írta 2010. augusztus 03. - 16:41
de most lemaradtam valamirõl ? most pitch-ed van vagy közben lett stumpid ?
a pitch dobozban, masfel hete van egy stumpjumper (2010 comp).
Írta 2010. augusztus 03. - 16:20
Írta 2010. augusztus 03. - 16:03
mennyire? csak lelazitani, vagy full ripityomra szedni? en annyit csinaltam, hogy ami csapagyas, ott csavar ki, a rogzito csavarra kentem zsirt (a muanyagozott menetes reszre nem), igy kevesbe jut be a por, ahol nem, ott meg atkentem a mozgo reszeket is. amikor megkaptam csak vegig ellenoriztem, par tiz kmig nem is volt semmi. kormanyagy csekk, hatso agynal a konuszt be kellett allitani, de kb ennyi. fekeket es hajtomuvet csereltem.
pitchel nem volt semmi sose, de az sokkal masszivabb cucc, mint a stumpjumperem. ott sose volt egy nyekkenes sem (igazabol az egyetlen pattogasmentes vazam volt eddig).
nem voltam ott -pont szabadnapos votam- csak mondta a srác. de csapágyakat is kiszedte. tán még cserélni is kellett egyet, pedig gyakorlatilag új volt.
de most lemaradtam valamirõl ? most pitch-ed van vagy közben lett stumpid ?
Mondjuk most a szkandi Merida mozgatja a fantáziám...De az új Konákat még megvárom.
fullyból csak Anthem vagy Epic.
merida lehet jó is méret. 18-as kb egy centivel rövidebb mint a 19-es kona.
vajon a szkandi kona is asszimetrik láncvilla lesz, meg tapered fejcsõ ? (második vszínû (nem meglepõ módon egy soron készülnek))
Írta 2010. augusztus 03. - 15:47
jól kell választani. és akkor nincs gond a fullikkal sem
szervizes srác mondta anno pár stumpi fsr után hogy a specinél célszerû dobozból egybõl full szétszedni a cuccost forgáspontokat, pucolni kenni amit lehet mert ritka ratyin vannak összerakva
mennyire? csak lelazitani, vagy full ripityomra szedni? en annyit csinaltam, hogy ami csapagyas, ott csavar ki, a rogzito csavarra kentem zsirt (a muanyagozott menetes reszre nem), igy kevesbe jut be a por, ahol nem, ott meg atkentem a mozgo reszeket is. amikor megkaptam csak vegig ellenoriztem, par tiz kmig nem is volt semmi. kormanyagy csekk, hatso agynal a konuszt be kellett allitani, de kb ennyi. fekeket es hajtomuvet csereltem.
pitchel nem volt semmi sose, de az sokkal masszivabb cucc, mint a stumpjumperem. ott sose volt egy nyekkenes sem (igazabol az egyetlen pattogasmentes vazam volt eddig).
Írta 2010. augusztus 03. - 15:45
fullyból csak Anthem vagy Epic.
Írta 2010. augusztus 03. - 15:38
Írta 2010. augusztus 03. - 15:26
Régen én is idegeskedtem, most meg már lesz@rom, igaz nekem a fék csinálja. Többek között az állandó szerelés elkerülése miatt nem lesz mostanság fullym.
jól kell választani. és akkor nincs gond a fullikkal sem
szervizes srác mondta anno pár stumpi fsr után hogy a specinél célszerû dobozból egybõl full szétszedni a cuccost forgáspontokat, pucolni kenni amit lehet mert ritka ratyin vannak összerakva
Írta 2010. augusztus 03. - 15:16

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére