sõt ugyanonnan a támvilla láncvilla összekötés a t.fékoldalon
Tényleg Piros Stumpi
sõt ugyanonnan a támvilla láncvilla összekötés a t.fékoldalon
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Valahonnan ismerõs az alsó vázcsõ- fejcsõ csatlakozása
http://bikemag.hu/im..._04-500x295.jpg
arn, bankot robbantottál?
Valahonnan ismerõs az alsó vázcsõ- fejcsõ csatlakozásaMondjuk most a szkandi Merida mozgatja a fantáziám
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
akkor le voltam maradva
és hogy vált be ( a zajongáson kívûl ) ?
a pitch dobozban, masfel hete van egy stumpjumper (2010 comp).
asszimetrikus láncvillának mi az elõnye?
asszimetrikus láncvillának mi az elõnye?
de most lemaradtam valamirõl ? most pitch-ed van vagy közben lett stumpid ?
mennyire? csak lelazitani, vagy full ripityomra szedni? en annyit csinaltam, hogy ami csapagyas, ott csavar ki, a rogzito csavarra kentem zsirt (a muanyagozott menetes reszre nem), igy kevesbe jut be a por, ahol nem, ott meg atkentem a mozgo reszeket is. amikor megkaptam csak vegig ellenoriztem, par tiz kmig nem is volt semmi. kormanyagy csekk, hatso agynal a konuszt be kellett allitani, de kb ennyi. fekeket es hajtomuvet csereltem.
pitchel nem volt semmi sose, de az sokkal masszivabb cucc, mint a stumpjumperem. ott sose volt egy nyekkenes sem (igazabol az egyetlen pattogasmentes vazam volt eddig).
Mondjuk most a szkandi Merida mozgatja a fantáziám...De az új Konákat még megvárom.
fullyból csak Anthem vagy Epic.
jól kell választani. és akkor nincs gond a fullikkal sem
szervizes srác mondta anno pár stumpi fsr után hogy a specinél célszerû dobozból egybõl full szétszedni a cuccost forgáspontokat, pucolni kenni amit lehet mert ritka ratyin vannak összerakva
Régen én is idegeskedtem, most meg már lesz@rom, igaz nekem a fék csinálja. Többek között az állandó szerelés elkerülése miatt nem lesz mostanság fullym.
Én is aggódtam, mert azt hittem valamelyik forgáspont recseg az Epicen, aztán a hajtómûre terelõdött a gyanú. Szétszedtük bekentünk, de ugyanúgy recsegett....aztán szerencsére jött haver ötlete, hogy hátsó a tartóbakos sor recseg a CK alu kazettatestén. Bingó, egy kis kenés után megszûnt. Pedig már a hajtómûcserén gondolkodtam.
biztos megoldható
csak arra gondoltam, hoy az enyém is -mindegyik- csörög zörög recseg ropog nyikorog idönként. csak engem spec pont nem érdekel
ennyire remenytelen? amikor legutobb nem foglalkoztam ilyennel, akkor korberepedt a vaz nyeregcsove (egy merev crmo vaz). igy meg mindig azon a velemenyen vagyok, hogy akkor zorog, ha vmi nyomora van.
negy ossztelosombol eddig harom nyekergett vhol - az egyiket tudtak orvosolni.
egy jó mp3 player csodákra képes
par napja el kezdett pattogni az ossztelos vazam. vegulis a tag egyik forgaspontja csinalja: amikor nyomo terhelest kap, akkor befeszul, es amikor visszahuzom akkor pattanik egyet. attisztitottam, zsiroztam az osszes forgaspontot, probaltam alatetezni, de megszunetetni nem tudtam teljesen - meg ugy pattog a legkevesbe, ha tobb zsirt kap, es lazabban hagyom a csavart.
lenne valakinek mas tippje, hogy mit probaljak meg? baromira elvezem a cangat, de nagyon idegorlo, hogy pattog neha.