Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az a ronda dhi 17,2 kg. csak azt nem tudom,hogy abba miért nem tették bele az it váltórendszerét?
bár a riportban írják,hogy az it áttételei túl nagy különbséggel követik egymást. de ez szerintem könnyen orvosolható lenne. i-drive+it nem lenne rossz párosítás. csak nem tudom hogy nézne ki...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A Gt idei csodafegyvere. Az MBA-ban volt már tesztje, és szerintük még van mit javítgatni rajta. Állítólag a mozgása nem a legjobb, meg irreálisan hosszú a láncvilla. És a szerelõt sem irigylem!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez az IT, az pedig a DHi elvileg.
Mindketto baromi ronda :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem tudom,hogy ez mi.
de ez az új, már kapható verzió:
http://www.xtremespo...06-gt-it1.shtml

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Szerintem nem vészes, egyedül a megtört felsõcsõ ami fura nekem, de bizonyára megszoknám ha vennék ilyet.
Ha jól mozog és merev is valamennyire akkor olyan rossz nem lehet:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Csinaltak belole egy elcseszett Orange vazat :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
blöe...
volt egy szép, kecses, letisztult és gondolom jó cucc, és most csináltak egy fröccsöntött valamit...mondjuk ettõl még lehet jó..:/
Van állásom...:bananadan

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ez lett belõle:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
ez csak névrokonság, vagy ez lesz belõle??:
http://www.xtremespo...-for-2006.shtml
Van állásom...:bananadan

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
így már nálam is:)
a kritikus pont ott volt,ahol a támvilla és a rugóstag találkozott. a régiek a legenda szerint (meg az mtbr-en sokak szerint) ott sokszor eltörött.
a 2005öst itt átdolgozták.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Mit jelent, hogy áttervezték? Melyik részét? Az biztos, hogy a papucsrész más lett (masszívabb), meg a tárcsa felõl van egy merevítés. De ezen kívül mi történt még, mesélj? Vagy plíz linket, ahol olvastad! Komolyan érdekel, mert ha tényleg megbízható, akkor nagyon jó eséllyel indul nálam!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Vole, Left:
Ezt ne itt... Köszi.

"In idem flumen bis non descendimus"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kis genyó, már meg is vetted?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Meg nemtom, majd lemerem es akkor nem kell talalgatni hogy a gyari adat vajon jo -e vagy sem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
igen, és a színe is szép lett. de a súlya mennyi?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Akkor ezek szerint a 2005 -os a legjobb DHi szeria, es nem kell felni attol hogy eltorik?

Jah, emellett az MRP lancterelot is atterveztek, mostmar nem a paralelogrammas bonyolult rendszer van, hanem egy egyszerubb, lenyegeben normal MRP, de a kozepe el tud forogni es a kulso resz a forgasponthoz rogzul, igy azzal is joval kevesebb gond van valszeg.

Raadasul Vanilla RC helyett DHX 5.0 :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

a dhi-nek ugye tudod mi a baja? a támvilla mindegyiken eltörik,ha durván használják.

jelentem a 2005ösön kijavították.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ettõl függetlenül én is a 19"-esre mennék rá.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
szintén 185 vagyok és xc geós vázból nekem 18,5-ös volt, fr geósból meg 17-es. szerintem nagy neked a 20-as, azt inkább 190 centi felett vagy marha hosszú kezekkel eröltetném csak. pláne mivel a kona, ha jól tévedek elég rendesen igazítja a felsõcsõhoszt is a váz magasságához, tehát valszeg hosszú is lesz. mondjuk a hosszával picit tudsz variálni, ha rövidebb/hosszabb stucnit használsz. igazából ez akkor derül ki, ha össze van építve és tekersz vele egy keveset.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Sziasztok!

Gondoltam, nem árt megkérdezni néhány értõt is a dologról, mert már pár napja tépelõdöm.
Vettem egy 20"-os Kikapu vázat, mert meg voltam gyõzõdve, hogy kell az akkora nekem, de mostmár nem vagyok meggyõzõdve :-)
184 cm vagyok. Összemértem az elõzõ vázammal és ez majdnem egy nyeregvázcsõnyivel hosszabb annál, tehát ~kb 1 collal ugye. De nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy a régi volt a pont jó méret...
Viszont a középcsapágyháza 7 cm-rel lejjebb van. Amaz egy kissé enduró geometriájú gép volt, tisztában vagyok vele, hogy ez jóval cc-sebb lesz, ezzel nincs is baj.
A kérdésem végülis az, hogy meg merjem hagyni a 20-as Kikaput, és majd hozzászokom, ha így lesz milyen változáskoat von maga után használatban a nagyobb váz,
vagy inkább próbáljam meg elcserélni egy 19-esre?

Nagyjából így néztem ki a régi gépen (kicsit csal, mert felülrõl lett fényképezve):
http://pix.bikemag.h...to=7626&cat=648