Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ó.. Yetit is el tudnék képzelni, kb bele is illik a képbe. ha komoly, akkor küldj privát;)

szerintem a mondatom masodik reszebol le lehet venni hogy mennyire irtam komolyan. Az en vazam tokeletes allapotban van de a kora miatt erteke mar alig, ezzel szemben az ujak meg dragultak, szal igen komoly beruhazas lenne egy csere, es mar ez a bringa is tokeletes.

Tam, nekem ASR-5bõl alu kellene, ha van :) Vegyünk együtt hátha adnak kedvezményt :)

van belole. az enyem £1350 volt kisker amikor vettem [2008 talan?] a mostani 575 £1699. Annyi hogy ez tapered fejcso meg ISCG meg a lancvilla nem karbon hanem alu. Jo nehez is lett a dragam. az ASR-5 £1749, a karbon pedig £2299.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

nohát..
mit érdemes a következõ paraméterekkel:
140-160as út
580-610es felsõcsõhossz
max.200000Forint
(fekete:))

van pl az apróban egy scott ransom. olvasgattam róla, tetszik az útállítós móka, viszont nyomaszt kissé a tudat, h. ha bármi elfosódik a hipertagban, akkor nincs pl egy xfactor akit lehetne könnyíteni az alkatrészekkel. SalaÚr értesz/értenél hozzá, ha menne?

egyéb ötlet..?

kancsi rz140 és moto?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tam, nekem ASR-5bõl alu kellene, ha van :) Vegyünk együtt hátha adnak kedvezményt :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

szerintem a focus-ra gondolt Zeezo

Meglehet, idézet nélkül nem nyilvánvaló, bár elég furcsa lenne XC gépet választani, ha az ember AM-re törekszik.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

mof: vedd meg az 575-omet, amennyit fizetnel talan eleg lenne nekem kezdoreszletre az ASR-5 carbonra :D

ó.. Yetit is el tudnék képzelni, kb bele is illik a képbe. ha komoly, akkor küldj privát;)

Ha 14-16 centi rugóútra vadásztál, akkor hogy nem érzed kevésnek a tízet? Vagy eleve elszámoltad magad az elvárásoknál?

szerintem a focus-ra gondolt Zeezo

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Én ilyet vadásztam míg végül az anthem lett, azóta is nagyon tetszik.

Ha 14-16 centi rugóútra vadásztál, akkor hogy nem érzed kevésnek a tízet? Vagy eleve elszámoltad magad az elvárásoknál?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mof: vedd meg az 575-omet, amennyit fizetnel talan eleg lenne nekem kezdoreszletre az ASR-5 carbonra :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én ilyet vadásztam míg végül az anthem lett, azóta is nagyon tetszik.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Követek pár topikot (pl. ezt is) de nem láttam még ilyen megoldást. Ülj le, egyes? :)

Nem tudom. :)
Az apróban biztos, hogy volt már több ilyen, meg valamelyik topikban az elmúlt egy-két hónapban volt szó errõl a megoldásról, de régebben is beszéltünk már errõl.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Követek pár topikot (pl. ezt is) de nem láttam még ilyen megoldást. Ülj le, egyes? :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem láttam még ilyen pozícióban elhelyezkedõ tagot. persze, ez lehet az én hibám

Már elég régi dolog.
Nem olvasod elég alaposan a fórumot. :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
nem láttam még ilyen pozícióban elhelyezkedõ tagot. persze, ez lehet az én hibám

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Focus First

Ez kicsit érdekes.

Mi benne az érdekes?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
a Gyilkosnak számtalan pozitív tulajdonsága van(megerõszakolt lányok fehérnemûinek begyûjtését most ne említsük..). ilyen pl a falevélkimozgás képessége, amit határozottan kedvelek. a gyors lefeléken érezhetõen könnyebben irányítható mint a canyon volt, úgy tûnik nem csak parasztvakítás a propagandaszöveg. ha kellett, propedál on, és csodaszépen mászott. mondjuk a csirkecombú cc-s kollégák nyilván röhögve otthagytak, de ez legyen a fölhasználó hibája..
szóval hasonló karakterû vázat szeretnék.
trance kevés(tudom, h. elég lenne kb mindenhova, de akkoris.), stumpi szimpatikus, a dawg viszont az esélyesek közül az utolsó helyen áll jelenleg. mindenesetre kipróbálnám, ha úgy adódna.
böngészem az itthoni, meg a külhoni aprókat, aztán ha fölbukkan valami majd visítok:)

szerk: javaslatokat továbbra is szívesen veszek: )

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Focus First

Ez kicsit érdekes.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
értemmm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

feszesebb, kényelmetlenebb cserébe a kisebb hajtási veszteségért?

kb ja
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
feszesebb, kényelmetlenebb cserébe a kisebb hajtási veszteségért?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ménebréjn?

mert asszem hozzászokott a gyilkossal (fojtagatós? :)),hogy amikor kell, a falevelet is kimozogja. na a brain ezt nem tudja :)
-ha elsõ fulli váza lenne akkor nem számít-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
ménebréjn?