ménebréjn?
mert asszem hozzászokott a gyilkossal (fojtagatós?
-ha elsõ fulli váza lenne akkor nem számít-
ménebréjn?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
nohát..
mit érdemes a következõ paraméterekkel:
140-160as út
580-610es felsõcsõhossz
max.200000Forint
(fekete:))
van pl az apróban egy scott ransom. olvasgattam róla, tetszik az útállítós móka, viszont nyomaszt kissé a tudat, h. ha bármi elfosódik a hipertagban, akkor nincs pl egy xfactor akit lehetne könnyíteni az alkatrészekkel. SalaÚr értesz/értenél hozzá, ha menne?
egyéb ötlet..?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
mondjuk szerintem ott nincs készleten, csak rendelésre opció, de azt meg már inkább csak az ideit lehetIgen, a Sutra lenne az álmom, de az sem a könnyen kicsengethetõ árú.
A váz + villa még mindig min. 86 ezer
...mondjuk ha a P2 villa 20 ezres árát nem számítanám, akkor a váz ára már csak picit lépi át a fájdalomküszöbömet
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Lecserélném az öreg trekkingemet (Neuzer Passat, Hi-Ten váz...szóval nem az a csúcsminõség
) és valami modernebb cuccra váltanék. Tele van a hirdetõ alu vázas gépekkel, de tervben van egy nyári, 3-3,5 ezer km-es, nehéz csomagos, alpesi, aszfaltos túra is, ahol meg jól jönne az acélváz rugalmassága.
Gyártanak egyáltalán még minõségi vázakat, elérhetõ áron (40-50 eFt)? Amiket találtam a neten és jók is, azokat többnyire horror áron adják, vagy van a másik véglet, a nagyon gagyi, ólomnehéz.
Ami még szûkíti a lehetõségeimet, hogy bowdenes tárcsafékkel lenne felszerelve.
A Kona Dew például tetszene, csak ugye az alu.
Trance
sx trail /08/ reign x /08/ közül meljiket választanátok?
mekkora vagy?
nekem a 184cm kb L kell,ugye?
mozgásra/erõsségre valami különbség van a kettõ közt?
bighitem volt tavaly azt szerettem,de nagy volt
lényeg hogy tekerhetõ és a 87 kilómmal bõven verethetõ legyen
Sziasztok,
Radon ZR Race vázba RADON BikesZR Race 7.0 ezt az XT hajtómûvet Shimano Deore XT '04 (FC-M760) 22-32-44 (Hajtás | Hajtómû | Integrált - MTB) | Kerékpár Webshop szeretnék beépíteni. Ilyen középcsapágyat találtam hozzá Bike24 - Shimano Pressfit 91 Lagerschalen SM-BB91-41A
Szerintetek megfelelõ?