Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
igen, elég hosszú. a táblázat beülés nélküli 100mm-es telón alapul. a 18-as jó kellene hogy legyen magasságra, de hosszra inkább a 16-os tetszik. bár lehet, hogy 90mm-es stucnival jó volna a 18-as is. hm... :think:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem be jön a váz a (geója is) mondjuk én szeretem a hosszú vázakat. Az ára pedig nagyon baráti.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Elég hosszú ez a váz.

Szerintem nagyon tetszetõs a szkandi Merida, ha meg tudsz barátkozni a Meridával.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
karbon merevvázat érdemes lehet nem-verseny használatra venni? ha csak egy könnyû, gyors mindenes cc bicajt akarok, de nem szándékozok versenyezni, lehet jó alap ez? vagy keressek inkább itthon egy jó aluvázat
pl ezt néztem, az ára sem vészes:

On-One Carbon XC Whippet Frame £399.00
http://www.on-one.co...c-whippet-frame

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hm, milyen tag?

én olyan 550-600 körül próbálgatnám

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
91 vagyok most épp

tudod kb mire kell, nem akarom hogy nagyon progreszív legyen,jó lenne minimál nyomáson,nagy kamrával menni
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
vpp

hány kg vagy?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
reign x vázamba TF Tuned Shox - Spring Calculator melyik rugó kell? 200as helyett 215ös tag van most benne
minek számít a felfüggesztése?

Single Pivot / DW-Link vagy 4 Bar / VPP

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás

festesd
amúgy ehhez nekünk mi közünk ?

Érdekes lenne, ha nem festeném, hanem zsírkrétáznám vagy filctollal összerajzolnám. :D
Ötletett kértem, hogy milyenre festessem, ami pofás is. Bár azt hittem ez nem szorul magyarázatra. ;)
Valami bölcs dolgot kéne mondanom, de nem jut eszembe semmi. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Valami pofás színre akarom lefestetni a vázamat (Santa Cruz Bullit), csak most nem igazán van ihletem.
A Rocky Mountain féle kanadai zászló pl. nagyon pofás, de valahogy mégis mást akarok. Bugyi rózssaszínt SOHA! :D
Úgy néz ki a leendõ telóm külsõ szára fehér lesz (a mostnai fekete, de ne vegyük számításba).

festesd
amúgy ehhez nekünk mi közünk ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Valami pofás színre akarom lefestetni a vázamat (Santa Cruz Bullit), csak most nem igazán van ihletem.
A Rocky Mountain féle kanadai zászló pl. nagyon pofás, de valahogy mégis mást akarok. Bugyi rózssaszínt SOHA! :D
Úgy néz ki a leendõ telóm külsõ szára fehér lesz (a mostnai fekete, de ne vegyük számításba).
Valami bölcs dolgot kéne mondanom, de nem jut eszembe semmi. :D

Kynsi

Kynsi

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszönöm,a, válaszokat mind itt mind priviben. Nézegetem az aprót is, ha döntés közelébe jutok még jelentkezem.
xenium: ugy legyen:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mennyiért lehetne eladni egy Cannondale Jekyll vázat Fatty ultra villával? köszi

Van értékbecslés topik, de ha már itt tetted fel, akkor egy becsléssel megpróbálkozom; egy hete adtam túl egy öreg, de jó állapotban lévõ merev, csak V-fékes Kancsón, amiben még rugó-elasztomeres Fatty volt, 55e-ért, igaz, majd fél éven át hirdettem.
Ez alapján a tied évjárattól és állapottól függõen valahol 70 és 110 között lesz, ha megvárod, amíg valaki megadja az árát, ha meg most, tél közepén szeretnéd eladni záros határidõn belül, akkor 50 és 70 között próbálkozz. Tudom, ez hatalmas szórás, de ennyire "kiszámítható" a használt cuccok piaca...

esetleg rakd ki egy boltban, ahol vállalnak bizományit
a bolt hamarabb el tudja adni, és drágábban, igaz, te ugyanannyi zsozsót kapsz kézhez, de gyorsabban, és nem téged idegelnek az esetleges gyökerek

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Kynsi! Küldtem privát üzenetet! :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Valszeg nincs ilyen,de honnan lehetne megtudni milyen vázak elérhetõek 1.5" fejcsõvel?

pin91

pin91

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mennyiért lehetne eladni egy Cannondale Jekyll vázat Fatty ultra villával? köszi

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Sziasztok!
Már régóta szeretnék elkezdeni DH-zni (kb 14 éves korom óta most 23 vagyok), talán lassan összejön a dolog...
Egyenlõre az informálódási fázisnál tartok, és szeretném a segítségeteket kérni pár dolog megválaszolásban:
-173cm 68-70kg hoz milyen vázméret illk,
-400e huf ot tudok max a bringára szánni neten kona stinky 10 tünt szimpatikusnak eddig, megéri az árát?
- egy totál kezdõnek érdemes egyáltalán ennyi pénzt belevágni az elején, illetve 23 éves fejel nekikezdeni?
-tudtok valami olyan weboldalt ajánlani akár angolt ahol egy kezdõknek dh-freeride témában sok hasznos info van összegyüjtve?
-Bármiféle tanácsot szivesen látnék, kösz elõre is.

Egy másik topicba írtam eredetileg bocs hogy ide is bemásolom ott egy választ kaptam(lent idézettet) amit köszönök, talán itt többen is lesznek.
Stp1: "nekem kb. ugyan ekkora magassághoz M-es Stab van, szerintem jó lenne az M-es méret neked is.

Young Talent és Canyon gépeket 2000-2300euroért tudsz már újonnan is venni, ha belefér még a gyûjtögetés én inkább választanám azt mint egy használtat. "

Megnéztem õket, sajna a keretbõl nem futja egyelõre, a 2010 es kona amit néztem egy 15.5" új(400.000 ért) nem használt de már csak ebben a méretben van ami az ottani oldal szerint mediumnak felel meg, ezért érdekelne hogy ez a magasságomnak megfelelhet-e, illetve megérné-e az árát.

M es méreteket keresd és azért nézz szét az apróban is, itt biztos segít valaki, ha kinézted a gépet linkeld be nyugodtan

sztem nem késõ elkezdeni, volt már aki nálad is késõbb kezdte

aztán majd toronynál biztos összefutunk
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
egyenlõre a marzóval lesz,mert a boxxerhez nem kaptam 10-es olajt..meg a nyakcsõ is necces..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is a boxxert tolnam az orcajaba
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Ahogy mondod,a z150 pár cm magasabb tengely-nyakcsõ kezdésig mérve mint a boxxer a legalacsonyabb állásban..

asszem öszerakom mindkettõvel aztán vissza jövök .)

aham,olyaséle lesz..tekerés most annyira úgysem menne,térdszalag rehabot nem hiszem hogy pont ezzel a fajta bringázással kéne orvosolni :)
szóval a komolyabb tekerések majd tavasztól