Ám meg kell hagyni hogy a Pyxis-t tényleg nagyon jó áron adják el, és tényleg egy jótulajdonságú vázzal állunk szemben! Sõt az összes Magellánnak nagyon jó az árértéke, mellesleg a komplett gépeiket is tényleg jól összerakják és az alkatrészek kiválogatására is nagy figyelmet fordítanak!
Nemrégiben összeállítottam egy listát amin azok a vázak szerepeltek amiket szívesen használnék! Olyan 7 db lehetett a listában... a listán a vázadatok illetve egy kép is szerepelt, az árat is odabiggyesztettem, ám nem tulajdonítottam neki jelentõséget! A Pyxis is szerepelt rajta, pedig mellette olyan vázak is szerepeltem mint pl.: Kona Kula Supreme, ami ugye 200 ezer forintba kerül...
a 2006-os Pyxis nekem nem tetszik, szerintem nem sikerült jól... elrontották, de jövõre sikeres visszatérést várok tõle!

De még ezenkívül nagyon megtetszett a 2006-os Caprine Vertex, ám sajnos adatait nem találom sehol... Jól legyártották, ám szerintem sár nehéz lehet....

A magyar biciklis termékeket tényleg jó áron adják el! Ráadásul a piac õvülése mellett, egyre komolyab termékekkel is találkozhatunk! De még mindig csak 1-2 termék veheti fel a harcot az "igazi" nagy cégekkel!
pl.: Magellán Pyxis