Nem mondanám, hogy a crux erõsebb a pyxisnél.
Tavaly 2005-ös cruxom volt most pedig 2003-as pyxis.
Teljesen más a kettõ.
Azthittem hogy a tavalyi még Cromoly volt...
Ha használtad mind a 2 vázat akkor véleményezhetnél az illetõnek ha gondolod...
Nem mondanám, hogy a crux erõsebb a pyxisnél.
Tavaly 2005-ös cruxom volt most pedig 2003-as pyxis.
Teljesen más a kettõ.
Hát akkor én inkább a Cruxot ajánlom. erõsebb mint a Pyxies és ezzel nehezebb is valamellyest... Úgy emlékszem a Crux még tavaly is Cromoly alapanyagból készült. Az idei Crux adataira nem emlékszem, sõt a bringa "sincs elõttem"... A geometriájukkal nem lesz gondod, ne félj, de ha tervezel letöréseket is és mászni nem akarsz annyit, akkor ügyelj arra hogy ne legyen hosszabb a váz a kelleténél... A kisebb vázat, rövidebb stucnival könnyebb irányítani, viszont ezzel rengeteget veszít a mászóképességébõl, és a tekerési teljesítmányed is csökkenhet miatta...Viszont az a parám, hogy a geometria nagyon XC versenyre van kihegyezve, inkább kényelmetlenebb mászógépek (lehet rosszul gondolom, de ránézésre nem tudom igazán megállapítani), nekem meg inkább a laza túra, tt, idõnként pörgõs single-track, kicsi letörések a stílusom.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a 2006-os Pyxis nekem nem tetszik, szerintem nem sikerült jól... elrontották, de jövõre sikeres visszatérést várok tõle!
persze hogy eldöcög.
gondolom, ezzel van szerelve gyárilag azért kérdezed?
használd egészséggel, majd késõbb, ha úgygondolod, ráérsz beruházni egy komolyabbra.
na megvan a váz:)
minden OK vele
ezzel a telóval eldöcög terepen? nem túl zúzós xc-re gondolokitten ni
eszem megáll magellán! Hidd már el hogy szép az a váz, nehogy ****** a festését!
![]()
De ha sokat *******, megveszem mielõtt odaérnél...
20-ért WTB-vel meg garival együtt? szeritem szuper... hajrá...
hajjjaj
látom aktív volt mindenki
elnézve, amit mondtatok, tényleg a magellánnál maradok. mindegyik 19-20"-os, tehát a méret nem probléma
a tárcsafékszemen nem nagyon gondolkoztam, de most ohgy említette valaki, már aktuálisabb
árban pedig az utsó a nyerõ, mert wtb kormánycsapággyal együtt van 20 gurigáért...
asszem el is megyek érte holnap
a festéssel lehet valamit kezdeni? mert azok a csíkocskák nagyon nem tessenek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.