Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Másik kérdés:
Forgalmazza EZT valaki valamilyen matricával? Nagyon gány? Mibe kerülhet?

nem hiszem, hogyforgalmazzák. gánynak biztos,hogy nem az, mert Kinesis. az meg nem gyárt szar dolgokat. pl. néhány magellán váz is az õ gyártmányuk volt. asszem pyxis.

Szaki Jani

Szaki Jani

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Beugratós kérdés...
Feltöltött kép
Minek erre a vázra az az alsó kar, mert ha floteresre akarták volna csinálni, akkor meg nem kéne a tárcsakonzol fixen hátra...
Másik kérdés:
Forgalmazza EZT valaki valamilyen matricával? Nagyon gány? Mibe kerülhet?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Azért a Tescos szintnél feljebb van, hozzánk általában úgy kerül, hogy vki kint megveszi potom áron. Itt van néhány régebbi darab. Az árakat elnézve ugye nem high-tech motyóról van szó, nem csodálkoznék, ha nem is lenne hivatalos honlapjuk.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem, ellenkezõleg. a nakamura egy létezõ cég, aki még ráadásul bedolgozik néhány nagyobb márkának is.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Lenne egy kérdésem: munkahelyen mellettem ül egy csóka, akinek vmilyen Nakamura Hurricane váza van és böngészi a netet, de nem talál róla semmit. Ismeri vki? Én tesco-feelingre gyanakszom, de én nem vagyok mérvadó :D Szóval szaksegítség kéretik ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aki nem tud a feltett kerdesekre valaszolni az inkabb ne valaszoljon sehogy, nem szeretnem ha egy jo kis anyazas alakulna ki itt most hirtelen. koszonom

szemelyeskedest, masok kirohogeset, lebecsmerlo, kekeckedo es ironikus- szarkasztikus megjegyzesek is a nemkivanatos kategoriaba esnek.

szoltam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
komolyan remekül szórakozom itt egyeseken.. már bocs de 26os váz stb.. ehhez születni kell

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

érdekelne az ípé címe:)

arra gondolsz, hogy mit írtam neki ?
nyugi semmi komoly :), csak azt, hogy senki sem születik kerékpárszakértõként, de mindenki, és én is, amikor elkezdett bringát építeni, elõször "kitanulta" a témát, hogy tudja, mirõl beszél, majd utána kérdezett. azt tanácsoltam neki, tegye õ is ezt. mindnyájunk érdekében
ezt nem akartam itt a topicban, de mostmár mind1 :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
JAjj gyerekek, ne gyerekeskedjetek mán no....nem tudja még mit akar...na jó elõször télleg döncse el mi a gyászos jóeget szeretne akar oszt utánna posztoljon .....jééé én is gyerekes lettem...:wtf:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
érdekelne az ípé címe:) és még hogy mi csinálunk belõle hülyét:)

190 centihez meg kb 19es váz...
és keress egy értelmes boltot.
és felejtsd el végre a mondandódban a 26' kerékméretet, az teljesen nyilvánvaló, csak abban gondolkodik itt szinte mindenki.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
czpetike!

végigolvastam a postjaidat... és küldtem privit... mermá nem bírtam... nem akartam itt a topicban...

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Nyugi Bikertigger! Biztos valami beépített ember. :D
De adjunk hálát az égnek, hogy a rugóstagokról nem esett szó!

pssszzztttt!! még meghallja :D ! amit mond az eladó, úgy változik az avatar, megfigyeltétek ? :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nyugi Bikertigger! Biztos valami beépített ember. :D
De adjunk hálát az égnek, hogy a rugóstagokról nem esett szó!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
huu bazmeg
az érzésem egyre erõsödik....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Közben az eladó mondta, hogy 250 alatt a lengõkaros váz szart se ér, mert tönkremegy benne a csapágy, így maradok a merev vázas technológiánál.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Azt a méretet gondold át még egyszer! És ne az alapján legyen valami rögzõdött hülyeséged, mert halottál vmit valahol.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A jelenlegi bringám vázának 21"-os a nyeregvázcsöve, és 26" átmérõjû a kereke, nyílván nem nagy nekem, ha ekkorával tépek.
Egyébként ha tudni akarod kb 190 vagyok.

Mi az a single speed? Annyi speed, amilyen sebességváltót rakok rá.

mondjuk 190 centikez fulliból sztem elég lenne a 19 es is de Te tudod,,,,

amúgy vajh mért van még mindig olyan érzésem hogy szorakozol velünk ?....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
czpetike

Azért nem ártana elõtte kicsit még informálódnod, mielõtt beruházol.
Single Speed = 1 sebességes bicaj :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Figy, boldogíts ezekkel a kérdésekkel egy eladót, azok azért kapják a pénzt, h bármilyen vevõt kiszolgáljanak mukkanás nélkül, elmagyaráznak majd mindent.
Visegrádi utcában Speed Way, pl. ;)

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Ez az én 6 sebességes gépem. Ilyet akarok összerakni, csak Deore alkatrészekkel és összteleszkópos vázzal olyannal, mint az elõzõ üzenetemnél a Mali (csak most azt is lecserélte ez a szar), olyan lengõkaros. Az is single speed lenne?