Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha olcsóbbat veszel, akkor több pénzed marad másra. (pl teló v fék ami elég fontos.) mivel mind2 kb egyforma erõs, így inkább a merevség és az ár a döntõ. streetre gondolom merevebb bicaj kell, tehát pola és még pénzed is marad.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
a polarx birja, nem sok torottet, repedtet lattam, persze semmi sem orok eletu, geora meg nekem 14-es polarx van 190cmhez, es bejon

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Ha mondtok még vlm súlyos érvet valamelyik mellett, akkor valszeg azt veszem amit mondtok. Nálam a súly nem számít, annál inkább a geometria (és én számokból nem igazán tudom megmondani, hogy jó e) és az erõsség, tehát olyan vázat szeretnék ami azért bírja.
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Hát nem tudom... Hegyre én nem járok, inkább street, dirt. De sztem polar-x lesz, mert azért 20ezerrel olcsóbb, de nem igazán tudok dönteni.
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
koves reszen a merev mindenkepp raz, ne ez legyen a donto

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
de nem nagyon tud dönteni az a baj.
én maradok a scamp mellett, mert egyetértek kalával.
ja és ha sûrûn jársz hegyre akkor az acélváz tényleg hasznosabb lehet. emlékszek én is h hogy rázott az aluváz a köves részeken. nem volt jó.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
nem konnyitjuk meg a srac dolgat, neki kell eldonteni, hogy milyet szeretne

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nezd azt az oldalat is, hogy a polarx mart 2001 es kicsit mas nevvel, de 2000 ota jelen van a piacon, a scamp ha jol tudom, nem olyan regi dolog

Magellan is, Scamp is matricamárka, ha megnézed az össztelósokat, a Scamp ugyanazokat vonultatja fel, mint a kb. legnagyobb "hazai". PX-bõl volt 1-2 igazán isteni eresztés (01-02-03) és rossz még sosem volt igazán, a Goat meg még új itthon, külhoni cégeknél látni ugyanazt a vázat, szóval nagyon rossz nem lehet.
Ebben a topikban volt kép komplett Goatról, meg a geója is fenn van a forgalmazónál, elég finom.

Noch was; sztem nem nehezebb annyival az acél, mint amennyivel esetleg kényelmesebb lehet :) Olyanom van és yóóóóóóóság

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Az author exerõl mi a véleményetek?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
nezd azt az oldalat is, hogy a polarx mart 2001 es kicsit mas nevvel, de 2000 ota jelen van a piacon, a scamp ha jol tudom, nem olyan regi dolog

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az acél rugalmasabb, az alu merevebb. döntsd el h melyik a fontosabb és hajrá.
ja az acél váz tényleg kõnehéz. de legalább törés elõtt hajlik ami nem hátrány. bár kinek hogy. a repedést is észre lehet venni idõben.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Akkor lehet, hogy polar-x lesz (bár thez könnyen beszélsz az alu erõsségérõl a te p.3-addal:)), de azért kössz a tippeket!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

nézegettem az ebayon vázakat és télleg ilyen ólcsók vagy csak elnéztem?(pl.:umf ducan Dh 50-60körül)ja és ezek úlyak vagy vegyesen van úly meg használt?
Valaki tuggya mennyiért küldik postán pest megyébe?,meg egyéb hogy hogyan lewht onnan rendelni stb...

attol fugg, hogy hol nezted, de az ebayrol van par sor az olcso online boltok topicban.
egyebken nem mindenki kuldi el hazankba a cuccait, sokmindennek kell osszejonnie, hogy vegyel valamit ebayen, de ki lehet fogni nagyon olcson dolgokat, vannak uj cuccok, es hasznaltak egyarant

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

én a scampra szavazok mert acél, és van rajta mindenféle jó. pl csúsztatópapucs, 26-24" féktüske, tárcsakonzol, iscg láncvezetõ konzol. meg relatív sok és csúnya színben van, és nem jön veled szembe 8 babarózsaszín bicaj. :D (mert ilyen gyári festéssel is van)

a px alu és mindenzt az is tudja.
miért jobb egy acél váz? kõnehéz.
és egy jó aluváznál nem erõsebb;)
ez csak sztereotípia.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

Azt tudom,h vannak árak, de p.1-et nem lehet külön kapni sztem. Amúgy ti mit vennétek a helyemben Polar-x ss, Scamp goat, vagy valami más?

szerintem inkabb polarx

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
én a scampra szavazok mert acél, és van rajta mindenféle jó. pl csúsztatópapucs, 26-24" féktüske, tárcsakonzol, iscg láncvezetõ konzol. meg relatív sok és csúnya színben van, és nem jön veled szembe 8 babarózsaszín bicaj. :D (mert ilyen gyári festéssel is van)

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Azt tudom,h vannak árak, de p.1-et nem lehet külön kapni sztem. Amúgy ti mit vennétek a helyemben Polar-x ss, Scamp goat, vagy valami más?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
nézegettem az ebayon vázakat és télleg ilyen ólcsók vagy csak elnéztem?(pl.:umf ducan Dh 50-60körül)ja és ezek úlyak vagy vegyesen van úly meg használt?
Valaki tuggya mennyiért küldik postán pest megyébe?,meg egyéb hogy hogyan lewht onnan rendelni stb...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a speckó biztos h nem 50. inkább 100 körül van asszem. azt tudom h a p2 120 körül van. amúgy www.specialized.hu és ott még árak is vannak.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Akkor valószínüleg Scamp vagy Polar-x ss lesz, ja és nem tudjátok, hogy specilaized p.1 vázat lehet venni valahol, és ha lehet akkor mennyibe kerül? Végignyaltam az aprót, de semmi jót nem találtam, csak egy ns suburban-t, de kétlem,h odaadná 50.000ért. Szal nem tudom mit kéne venni, a Scamp gondolom erõsebb, mint a polar-x ss nem?